Nimbus W11

Förläng dina helger

Nimbus W11 är den perfekta helgkryssaren som är designad för individer med en aktiv livsstil. Den förlänger dina helger, du kan resa längre och det finns gott om plats på båten för att umgås med nära och kära.

Funktionell skandinavisk design

W11 är en vidareutveckling av W9 och designad med mer utrymme och funktioner ombord. Loungen i aktern är rymlig med justerbart sittarrangemang, gyrostabilisering, gott om förvaring för utrustning och leksaker och ett generöst däcksutrymme, vilket ger maximal rörelsefrihet.

I sann Nimbus-tradition är W11 byggd i funktionell skandinavisk design för att säkerställa bästa komfort och upplevelse för dig som kör och åker med i båten. Självklart är den prisbelönta sidewalken ett givet element på W11 som skapar gott om interiört utrymme och möjliggör enkel och säker förflyttning på däck.

En ny funktion på W11 är de vikbara sidor som skapar extra utrymme och flexibilitet vid förankring eller så blir det den perfekta badplattformen.

Under däck finns det plats för fyra personer att övernatta bekvämt i två rymliga kojer. Där finns även ett stort badrum med toalett och dusch.

Välbalanserat skrov

Båten är byggd på samma välbalanserade skrov som T11 och C11 med beprövade höghastighetsegenskaper i kombination med låg planingströskel. Det går att välja mellan Mercury V8 2 x 300 hk eller Mercury V10 2 x 400 hk. Hastigheten ligger mellan 20 och 40+ knop.

Båten är 12,4 meter lång och 3,46 meter bred.

Kontakta oss!

Under 2023 får vi ett exemplar till Stockholm med beräknad leverans i Q3. Kontakta oss så berättar vi mer!

Nimbus W11 lounge
Nimbus W11 kabin
Nimbus_W11_instrumentpanel