Den perfekta weekender båten!Kontakta oss Idag!

Nimbus Weekender 11

Nimbus W11 är den perfekta weekender båten som är designad för dig med en aktiv livsstil. Den förlänger dina helger, du kan resa längre och det finns gott om plats på båten för att umgås med nära och kära.

Nimbus W11 akter

Smart funktionell design

I sann Nimbus-tradition är W11 byggd med funktionell skandinavisk design för att säkerställa bästa komfort och upplevelse för dig som kör och åker med i båten. Självklart är den prisbelönta sidewalken ett givet element på W11 som skapar gott om interiört utrymme och möjliggör enkel och säker förflyttning på däck. Interiören och det multifunktionella sittarrangemanget är speciellt utformat för sociala aktiviteter. Både på för- och akterdäck finns det stora ytor där du kan umgås med vänner eller familj, koppla av, ta ett bad eller bara njuta av solens värmande strålar.

En ny funktion på W11 är de vikbara sidor som skapar extra utrymme och flexibilitet vid förankring eller så blir det den perfekta badplattformen varma dagar till sjöss.

Sittbrunnen är väl skyddad av de stora fönsterrutorna och utrustad med en soffa och ett bord.

Den öppna modellen är utrustad med en targabåge. Det går även att välja en elektrisk sun-top som liknar den som sitter på Nimbus T11.

Under däck finns det plats för fyra personer att övernatta bekvämt i två rymliga kojer och ett rymligt badrum med toalett och dusch.

Nimbus W11 - Instrumentpanel
Nimbus W11 - Sittbrunn
Nimbus W11 kabin

En härlig lounge med stora utrymmen att umgås på!

Båtens hjärta finns i loungen. Ett extra rymligt och multifunktionellt umgängesutrymme som enkelt kan anpassas beroende på aktivitet så som cruising, solbad, simning, underhållning, lunch, middag eller en lugn eftermiddag med läsning i skuggan.

Båten är byggd på samma välbalanserade skrov som T11 och C11 med beprövade höghastighetsegenskaper i kombination med låg planingströskel. Det går att välja mellan Mercury V8 2 x 300 hk eller Mercury V10 2 x 400 hk. Hastigheten ligger mellan 20 och 40+ knop.

”W11 är designad för att utöka dina möjligheter, ta dig dit du vill snabbt, med mer utrymme och funktioner ombord. Enkelhet och användarvänlighet var nyckelfaktorer i utvecklingen, vilket resulterade i en båt med nästa nivås komfort för att maximera en enkel livsstil”, säger Joacim Gustavsson, chefsdesigner på Nimbus.

Kontakta oss idag!
Nimbus W11 speed
Nimbus W11 förarplats

Teknisk specifikation

Nimbus W9 render

Längd: 12,40 m
Bredd: 3,46 m
Vikt (inkl. 350hk motor): 5 600 kg
Sovplats: 4 personer (2+2)
Bränslekapacitet: 850 l
Vattenkapacitet: 135 l