VÅRA TJÄNSTER

KONTAKTA OSS

Är du intresserad av nedanstående tjänster, skriv in ditt telefonnummer så kontaktar vi dig. 

  Välj marina*

  Vad är du intresserad av för tjänst?

  Vinterförvaring

  Vi tar gärna hand om din båt under vintern. Vi disponerar stora varmhallar, men vi kan också erbjuda vinterplats ute. Dessutom ser vi till att din båt kontinuerligt blir servad och underhållen så att den är i bästa skick när det är dags för sjösättning igen.

  Prislista
  Boka

  Båtplats

  Om du vill ha nära till bryggan under sommaren ska du boka din båtplats hos oss. Vi har platser både vid bom och för långskepp. Du kan disponera din plats hur du vill mellan 1 april till och med 31 oktober.

  Service

  Vi kan hjälpa dig med din båt året om, så tveka inte att kontakta oss vilket problem du än har. Vi utför reparationer och service av bland annat plastarbeten, försäkringsskador, inredningssnickerier, motorbyten, montering av instrument, bogpropellrar, ankarspel, kyl- och värmesystem samt kapell.

  Försäljningsuppdrag

  Låt oss sälja din båt! Det är ett viktigt beslut och vi gör gärna jobbet åt dig.

  Båtköpare idag är kräsna och vill ha mer än bara en båt. Många gånger behöver båtköpare hjälp med båtplats, finansiering, vinterförvaring, service och någon att vända sig till när de behöver hjälp. Vi erbjuder våra spekulanter allt, vilket gör att många väljer att köpa sin båt av oss.

  Vi tar hand om hela processen från att annonsera, visa och demonstrera båten till att slutföra affären, leveransgenomgång, upprätta kontrakt och hantera pengatrasaktionerna. Du kan ägna dig åt annat och behöver inte engagera dig i båtaffären.

  Skulle er båt inte säljas under sommarhalvåret kan vi fortsätta med försäljningen under vintern i vår visningshall.

  Läs mer om processen

  Förarutbildning

  Vi samarbetar med de bästa båtutbildningsföretagen för att kunna erbjuda våra kunder ett brett kursprogram. För dig som vill upptäcka båtlivet och skärgården på egen hand för första gången är en båtutbildning något vi varmt rekommenderar.

  Ta kontakt med oss för vägledning.