VÅRA TJÄNSTER

KONTAKTA OSS

Är du intresserad av nedanstående tjänster, skriv in ditt telefonnummer så kontaktar vi dig. 

  Välj marina*

  Vinterförvaring

  Om du inte har någon plats att förvara din båt under vintern är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig med det. Vi har gott om utrymme i vår stora hall, men vi kan också erbjuda vinterplats ute eller i isfri vinterhamn. Dessutom ser vi till att din båt kontinuerligt blir servad och underhållen så att den är i bästa skick när det är dags för sjösättning igen.

  Prislista
  Boka

  Båtplats

  Om du vill ha nära till bryggan under sommaren ska du boka din båtplats hos oss. Vi har platser både vid bom, för långskepp och uppe på land och du kan disponera din plats hur du vill mellan 1 april till och med 1 november.

  Service

  Vi kan hjälpa dig med din båt året om, så tveka inte att kontakta oss vilket problem du än har. Vi utför reparationer och service av bland annat plastarbeten, försäkringsskador, inredningssnickerier, motorbyten, montering av instrument, bogpropellrar, ankarspel, kyl- och värmesystem samt kapell.

  Försäljningsuppdrag

  Vi tar hand om alla viktiga frågor som dyker upp i samband med ett försäljningsuppdrag. Med vårt breda kontaktnät kan vi hjälpa till med finansiering, försäkring, kurser inom båthantering och sjösäkerhet etc. Allt för att kunna erbjuda köparen en så komplett båtaffär som möjligt. Skulle er båt inte säljas under sommarhalvåret kan vi fortsätta med försäljningen under vintern i vår visningshall.

  Förarutbildning

  Vi samarbetar med Navigationsgruppen för att kunna erbjuda våra kunder ett brett kursprogram. För dig som vill upptäcka båtlivet och skärgården på egen hand för första gången är Navigationsgruppens utbildningar något vi varmt rekommenderar.

  Via Nimbus Stockholm erhåller ni 10 procent rabatt.