Nimbus 465 Coupé – The voyager

Med 465 Coupé har Nimbus officiellt tagit sig in i utforskarsegmentet och skapat ett fartyg för episka upplevelser och möjliggjort långa resor till havs – en sann voyager. Av den anledningen har tankkapaciteten dimensionerats för att kunna klara stora avstånd men också för att du ska kunna vila lugnt i en naturhamn under lång tid, utan att oroa dig för exempelvis elförsörjning eller färskvatten.

Coupékonceptet har utökats i 465 Coupé samtidigt som Nimbus byggt vidare på arvet från deras tidigare och befintliga coupémodeller. Salongen är själva epicentrum för båten, det är båtens hjärta. Det är där vi umgås när vi är ombord. Dr finns förarplatsen, matsalen, den sociala loungen och köket. Målet med Nimbus 465 Coupé var att skapa ett flytande hem som är både bekvämt och säkert, så att du kan känna dig omfamnad och vilja stanna ombord under en längre tid. Båtens design är fokuserad på att optimera funktionen, vilket framgår av de stora bakrutorna i salongen. Dessa fönster tillkom för att förhöja upplevelsen i köket, som är en öppen, sömlös och integrerad del av hela det sociala området på akterdäck och i salongen. Integreringen av dessa fönster bidrar till att skapa en inbjudande och öppen atmosfär som gör det trevligare att umgås i köket och salongen.

Båten är ca 15 meter lång och 4,6 meter bred med en cruising hastighet i intervallet 20-24 knop. I kategori C är den godkänd att ta upp till 12 personer och beroende på utformning kan upp till 8 personer sova bekvämt på båten.

Kommer till marknaden Q4 2024.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer info!

Läs mer här!

Nimbus 465 Coupé - The Voyager
BROSCHYR