Båtmässa i Djurgårdshamnen!

I slutet på den här veckan ser vi fram emot att välkomna dig till Work Boat Mässan. Här samlas yrkespersoner och företag som är dedikerad till den dynamiska kombinationen av havet och de bästa arbetsbåtarna. Evenemanget fungerar som en plattform där företag och kunder kan nätverka, skapa kontakter och göra affärer tillsammans. Årets mässa äger rum på Kungliga Svenska Segel Sällskapets brygga i Djurgårdshamnen, och det utlovas en större och mer kraftfull mässa än tidigare.

Work boat mässan kommer att utforska framtidens arbetsbåtar och fokusen kommer ligga på säkerhet, utrustning och hur vi kan prioritera hållbarhet utan att kompromissa på kraft. Allt för att främja en grönare och mer hållbar bransch för arbetsbåtar.

Vid vår brygga hittar du självklart de stryktåliga, praktiska och trygga båtarna från Alukin. Deras båtar uppfyller alla önskemål som finns för både arbete och en aktiv fritid. På deras arbetsbåtar lastar du enkelt en fyrhjulingar, maskiner och material samt att båtarna är utmärkt för den som brinner för jakt, fiske och andra fritidsaktiviteter i skärgården.

Kliv ombord på:

Alukin CW 750
Alukin CW 850
Alukin C770 – NYHET!

Work Boat Mässan
cw850 bogramp fördäck
Alukin CW 850