Alukin C770En given favorit för alla båtentusiaster!Kontakta oss Idag!

Alukin C 770

Alukin C 770 är en imponerande större syster till den väl mottagna modellen C 650 som lanserades år 2022. Med sin enastående prestanda och komfort är den en given favorit för alla båtentusiaster.

Funktion och komfort

Hytten är förstärkt och är nu ännu mer rymlig med förbättrad sikt och en tystare åktur. Hytten kan flexibelt anpassas för upp till åtta personer med möjlighet att välja olika sittplatskonfigurationer och förvaringsutrymmen genom moduluppbyggda aktertofter. I standardutförande har båten två Grammerstolar med justerbar dämpning samt sittplatser för sex personer i aktersoffan. Som alternativ kan man välja Grammerstolar för upp till fyra personer, med ytterligare två sittplatser i hytten. Tillval som exempelvis kylskåp, pentry och bäddsats finns för att göra övernattningar enklare.

Både funktion och komfort har prioriterats i utvecklingen av C 770. Ljudisoleringen i skrovet har förbättrats genom användning av fyra olika ljudabsorberande lager och flytdon, vilket resulterar i en tyst och behaglig körupplevelse. Alla Alukin-båtar är byggda med ett stycke svetsat skrov och hytt, vilket ger en extremt styv och stabil konstruktion som förstärker båtens hållbarhet och stabilitet även under extrema påfrestningar. Resultatet är en båt som kombinerar styrka med hög körkomfort.

Alukin C770 - Nimbus Stockholm
Alukin C770 hytt - Nimbus Stockholm
Alukin C770 förarplats - Nimbus Stockholm

Säkerhet

För att säkerställa säkerheten ombord är alla plana ytor på däcket försedda med mönstrad plåt och återvunnen gummimassa för att förhindra halka. Fördäck har generösa förvaringsutrymmen och extra stuvutrymmen längs insidan av friborden. Akterdäck är separerat av ett högt akterskott i midjehöjd, vilket skapar en trygg vistelseområde och gör det säkert vid tilläggning. Akterskottet fungerar även som ett ljud- och vattenskydd för att förhindra att ljud eller vatten tränger in i hytten i extrema situationer. Båten har också robusta fribord med halkskyddade plåtar och kraftiga grabbräcken som är lättillgängliga, vilket gör det möjligt att säkert röra sig runt båten.

Båtarna från Alukin var från början avsedda för kommersiellt bruk och för transporter under alla väderförhållanden och årstider. Genom åren har många kunder uppskattat båtarnas funktionalitet och styrka, vilket har gjort att båtarna nu även säljs för fritidsbruk till aktiva båtägare.

Alukin C 770 är det perfekta valet för dem som önskar en pålitlig och mångsidig båt för äventyr och nöje på vattnet.

Läs mer om Alukin C770 här!

Om aluminium

Aluminium är ett av de mest värdefulla materialen att återvinna och kan återvinnas till 100 procent utan att metallen förlorar någon av sina naturliga egenskaper. Det minskar inte bara våra avfallsmängder utan bidrar även till att spara energi för att exploatera och utvinna nya råvaror. Genom att återvinna aluminium besparas ca 95 % av energin som krävs för framställande av ny metall. Cirka 75% av världens aluminium i omlopp från det senaste årtiondet ingår i ett cirkulärt kretslopp, där metallen kan återvinnas om och om igen.

Kontakta oss för mer information!
ALUKIN C 770

Teknisk specifikation

Längd: ca 7,70 m
Bredd: ca 2,35 m
Vikt: 1 645 kg
Bränsle: 200 l
Djup: 0,40 m
Personer: C8