Nu kan du som kund hos Nimbus Stockholm se fram emot ett ännu större utbud av högklassiga varumärken och båtmodeller. Idag förvärvar nämligen Nimbus Boats 100% av aktierna i finska båtbyggaren Bella Boats. Bella är nordens ledande tillverkare av glasfiberbåtar och i förvärvet ingår utöver Bella även varumärkena Aquador, Flipper och Falcon. Vi skapar ett ”house of brands” innehållande Nimbus, Paragon, Alukin, Axopar, Bella, Aquador, Flipper & Falcon.

Bella Boats har precis som Nimbus en lång och gedigen historia inom båtproduktion. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda ett riktigt starkt varumärkesutbud med ett komplett sortiment för de mest kräsna båtälskarna.

”Förvärvet av Bella Boats innebär att vi nu ännu bättre kan möta våra olika kunders behov och önskemål”,säger Hans Walkenström, VD på Nimbus Lidingö.

I förvärvet ingår även återförsäljaren Flipper Marine AB i Täby. Det innebär att Nimbus Stockholm därmed består av tre kompletta försäljningsanläggningar. Vi på Nimbus Lidingö & Nimbus Saltsjö-Duvnäs välkomnar teamet i Täby. En spännande resa har vi framför oss!