Hej Niklas Lundgren, ny försäljare på Nimbus Stockholm!

Vad fick dig att söka till Nimbus Stockholm?

– Jag har alltid haft ett intresse för båtar och älskar att vara ute på sjön så det var ett perfekt sätt att kombinera arbete med intressen. Att det blev just Nimbus var för mig en självklarhet då varumärket har ett gott rykte, bygger båtar med hög kvalité och har väldigt nöjda kunder.

Vad gjorde du tidigare?

– Närmast kommer jag från IT-branschen där jag arbetat med försäljning av IT, kommunikation och kontorsteknik.

Vad är det roligaste med att jobba på Nimbus Stockholm?

– Dels att få hantera och jobba med båtar varje dag men även att träffa olika båtintresserade och båtkunniga människor. Några av våra kunder som besöker oss köper sin absolut första båt någonsin medan andra haft båt hela livet och har hög kunskapsnivå. Det gäller verkligen att anpassa sig efter varje individ för oavsett erfarenhet eller båt, ska kunden känna att det blir en trygg affär. Vi erbjuder inte bara en båt i världsklass, utan en komplett produkt bestående av försäkring, finansiering, service, vinterförvaring, sommarplats och mycket mer.

Har du sålt någon båt ännu?

– Ja, jag sålde min första båt, en Axopar 28 under Båtmässan. Sedan blev det tre till under mässan av bara farten. Det var en riktigt härlig känsla att hjälpa besökarna hitta rätt båt och ännu bättre blir det efter att fått leverera båtarna till de nyblivna ägarna.

Vilket är ditt bästa båtminne?

– Det måste vara sommaren 2014 när vi hade sol sju veckor i sträck under semestern. Jag och min sambo puttrade i 6 knop upp till Gräsö utanför Öregrund med vår båt Tresfjord Ultra 340 Bahama DC för att hälsa på familj och vänner. Under dessa sju veckor hann vi uppleva och stanna på de flesta smultronställen i Stockholms skärgård och det bästa av allt; vi behövde inte använda kapellet på hela resan.