Längre, starkare och mer slitstark.Kontakta oss Idag!

Paragon 31 Flybridge

Längre, starkare och mer slitstark.

Den nya Paragon 31 Flybridge har byggts om till en solid året runt båt byggd för att klara de tuffaste förhållanden. Paragon 31 Flybridge är avsedd för den seriösa båtföraren som söker en kompromisslös båt med utmärkta sjöegenskaper och det syns på hennes förmåga att bära kraftfullare motorer, har mer plats för verktyg, systeminstallationer och säkerhetsutrustning. Den mest märkbara yttre skillnaden är den kraftiga gummilisten som nu löper längs hela båten.

Jämfört med den tidigare P31 Flybridge är skrovet nu 40 cm längre och även 10 cm högre. Den extra längden förbättrar redan bra sjöegenskaper och minskar planingströskeln. Den ökade skrovhöjden gör att P31 Fly kan förses med dubbla Volvo Penta D4-320 DPI-motorer.

Akterdäcket är helt jämnt med effektiv dränering för att ge maximal yta och har gott om stuvutrymme både över och under däck. Akterdäcket har ett valfritt sittarrangemang med kuddar och ett bord vilket gör det till ett perfekt umgängesområde för 6-8 personer. Akterporten består av två sektioner som möjliggör fri passage mellan akterdäck och badplattform.

Kontakta oss för mer information!

Teknisk specifikation

Längd: 10,59 m
Bredd: 3,38 m
Vikt: 6187 kg
Bränslekapacitet: 450 l
Vattenkapacitet: 200 l
Sovplats: 4 personer