Upplev de bästa dagarna på havet!Kontakta oss Idag!

Nimbus T11

Nimbus T11 är en 12,4 meter lång walk-around med gott om plats för upp till 12 personer att umgås och trivas på, samtidigt som den ger tillräckligt med utrymme för alla ombord att möta färdriktningen när båten rör sig i högre hastigheter.

En Båtupplevelse – Enkelhet och flexibilitet!

”I design- och utvecklingsprocessen har vi medvetet fokuserat på ”enkelhet” och ”easy living” för alla ombord. Det inkluderar att man enkelt och bekvämt ska kunna gå ombord eller lämna båten, att lasta, resa, stanna ombord och äga båten. Allt som har med din Nimbus att göra ska kännas naturligt och enkelt oavsett aktivitet. När det är lätt känner vi oss helt enkelt mer avslappnade och kan fokusera på båtupplevelsen. Säger Mats Jacobsson ”, teknisk direktör på Nimbus.

Nimbus T11

Enkelhet och flexibilitet

Hjärtat i Nimbus T11

Båtens hjärta finns i dess lounge. Detta är ett extra rymligt och multifunktionellt umgängesutrymme som enkelt kan anpassas till olika aktiviteter som cruising, solbad, simning, underhållning, lunch och middag eller en lugn eftermiddag med läsning i skuggan.

Loungen har flexibla soffor, bord och markiser som med enkla medel kan roteras, fällas ihop och flyttas till olika positioner beroende på vad det är du vill göra. Det tre sofforna i loungen har ett stort bord som beroende på sitt läge kan fungera som soldäck eller sittgrupp. Alla sittplatser kan vändas i färdriktningen alternativt vara vända mot varandra.

Uteköket har lådor för bestick och servis en diskbänk med varm- och kallvatten samt plats för gasolspis eller elgrill.

Stora utrymmen

Det stora förvaringsutrymmet på drygt 2500 liter ståtar med en hydraulisk öppningsmekanism som är lättillgänglig från akterdäck. Det rymmer allt du någonsin kan vilja ta med dig, oavsett om det är en SUP, wakeboards eller en uppblåsbar gummibåt. Badplattformen och akterdäcket är väl tilltaget och ger plats för flera personer samtidigt.

”Vi har redan lagt till lite extra däcksutrymme, gångytor och breda passager på den här båtens lillasyster, T9, men T11 tar saker till en helt ny nivå. Ytorna är exceptionellt generösa och rörelsefriheten du får ombord är påtaglig – inte bara i loungen utan även på akterdäcket och fördäcket. Båten är långt ifrån övermöblerad och rörelsefrihet är något man verkligen känner av när man kliver ombord, säger Joacim Gustavsson.

Förarplatsen är smidigt ihopsatt på typiskt Nimbus-manér med extra förvaringsfack och plats för tre personer att sitta i färdriktningen. Fördäcket erbjuder plats för en divan och en solstol. Precis som T9-serien har även T11 en stor förvaringslucka framtill i kabinen. Tack vare den breda relingen kan fördäcket även användas som sittgrupp och umgängesutrymme.

Under däck hittar du två separata hytter med plats för två par eller en familj på fyra. Ett rymligt badrum med toalett, dusch och generös takhöjd.

Nimbus T11 Interiör

Bästa dagarna på havet!

Under hela designprocessen vägleddes vi ständigt av en enda fråga: ”Vilka komponenter skapar de bästa dagarna ute på havet tillsammans i fantastiskt sällskap?” Svaret var stora, flexibla umgängesutrymmen, gott om plats att röra sig på, bra skydd mot solen som täcker en stor del av båten och flera platser att luta sig tillbaka mot och sola eller sitta i. Det var också gott om kylutrymme för förvaring av mat och dryck, ett ordentligt utekök med grill, en stor badplattform med plats för flera personer att ta ett dopp samtidigt och slutligen en extra stor men lättillgänglig stuvplats för prylar och leksaker.

Broschyr – Nimbus T11
Kontakta oss för mer information!
Nimbus T11 render

Teknisk specifikation

Längd: 12,4 m
Bredd: 3,46 m
Höjd: 3,75 m
Vikt (inkl motor): 5 600 kg
Sovplats: 4 (2+2) personer
Bränslekapacitet: 850 l
Vattenkapacitet: 135 l