Fira nationaldagen med oss och BRABUS Marine!

Tisdagen den 6 juni hälsar vi er varmt välkomna att kicka igång årets firande av Sveriges Nationaldag med oss. Välkomna till vår brygga på Lidingö och spana in BRABUS Shadow 900 och 500 XC Cross Cabin Limited, få en introduktion i handhavande av snabba fartyg, testa Jetsurf, provkör någon av våra båtar eller kom bara ner och snacka upp båtsommaren med oss!

Vi har bjudit in Anna Sandgren x Brand Amabassador för Axopar och internationell båttestare, journalist och professionell båtutbildare för att prata om BRABUS och handhavande av snabba fartyg med efterföljande provkörning. Förbokning krävs och det är först till kvarn som gäller!

Tider det finns att välja på:
Kl 10:00 – 11:30
Kl 12:30 – 14:00
Kl 14:00 – 15:30

Boka din plats genom att skicka ett mail till: stockholm@nimbus.se

På plats kommer även Electrosurf vara och dema samt erbjuda provkörning av sina produkter. Electrosurf säljer, hyr ut och utbildar i åkning på motordrivna brädor från bland annat Jetsurf och Flitebord för att nämna två av de varumärkena som dom jobbar med.

Electrosurf
Veho Bil

Produktexperter från Veho Bil kommer finnas på plats för att guida er till Mercedes-Benz produkter och tjänster. Dom kommer bjuda på en lineup med Mercedes-AMG SL 63 och en surprise att upptäcka exklusivt – innan alla andra!

Vi kommer att bjuda på lättare lunch, kaffe och fika. Öppettider är mellan kl 10:00-16:00.

Vi ses på vår brygga på Lidingö .

Välkomna!