Är du ute efter en aluminiumbåt av högsta kvalitet? Mångsidiga Falcon är ett tryggt val som ger en stabil och tyst körupplevelse och båtarna har fått flera utmärkelser. Bland vårt utbud av Falconbåtar finns modeller som passar för dagsturer med familjen, vattensport, fiskeutflykter och mycket mer. Passa på att göra din investering nu. Denna vecka får du som köper en båt från Falcon flera exklusiva erbjudanden på köpet.

Köper du din Falconbåt denna vecka får du:

30 % på Exclusive-paket

Våra Falconbåtar är alla topputrustade för att passa båtlivet i Stockholms skärgård. Med vårt Exclusive-paket får du alla tillval du behöver på plats vid köpet. Vad som ingår i Exclusive-paketet är förstås olika beroende på båtmodell. Kom gärna ner till oss och ta en titt så visar vi vad som ingår.

Kostnadsfri båtcoachning (värde 3495 kr)

I samarbete med Navigationsgruppen får du en tre timmar lång utbildning i allt som rör din båt. En instruktör kommer till dig och din båt och hjälper dig med det du vill förbättra – tilläggningar, ankring, slussning eller kanske radarutrustningen ombord. Nivån på utbildningen bestämmer du själv i samråd med instruktören.

15 % rabatt på vinterförvaring

Vi har vinterförvaringsplatser både inomhus (varm- och kallhall) och utomhus. Under förvaringen vårdar vi din båt med största omsorg och sköter allt från rengöring, vaxning och målning till funktionskontroll samt motor- och utrustningsunderhåll. Du väljer själv vilken nivå av service du vill ha utifrån våra två olika servicepaket.

Boka visning