Fullpackad med teknisk innovation och
blixtrande prestanda.
Kontakta oss Idag!

Brabus Shadow 900

BRABUS shadow 900 är en extravagant, njutningslysten och briljant båt. Fullpackad med teknisk innovation och blixtrande prestanda. En helt öppen version för ren körglädje med överlägsen acceleration och vridmoment, vilket skapar den ultimata körupplevelsen.

Lyxig och bekväm lounge

Loungen är klädd i svalt grått och svart BRABUS Fine Leather® och Dinamica med kontrasterande röda accenter och sömmar. Främre kabinen har en ”queen size” sovplats och en känsla av rymd och lyx som mer förknippas med en bekväm lounge. Det går att utöka loungeupplevelsen med en valfri integrerad infotainmentenhet som bland annat inkluderar en 42-tums platt 4K TV med Apple TV-anslutning.

Klassledande köregenskaper

Till Shadow 900 genomfördes en komplett utveckling av skrovet och dess hydrodynamik. Timmar av FoU, CFD-analyser, skrovvisualiseringar och naturligtvis också fysiska sjöförsök har gjorts och lagts in i denna distinkta och självsäkra nya skapelse. Resultatet av denna uttömmande process är ökad prestanda, sänkt bränsleförbrukning och flexibel marschfartsområde i hastighetsintervallet 30-40 knop.

Berömd körupplevelse

Shadow 900-serien drar nytta av Mercury Marines senaste dubbla 450R Verado XL 4,6 liters V8 fyrtaktsmotorer med styrspaksstyrning för enkel dockning och manövrering. Med en vikt på endast 320 kg/styck väger dessa teknikmästerverk cirka 135 kg mindre än sin närmaste konkurrent och har 40 procent mer vridmoment än motsvarande 400 hk, de perfekta motorerna för en Shadow 900. Kraft/viktförhållandet för varje motor är bäst i klassen, vilket förbättrar hole-shot-accelerationen och skapar den berömda körupplevelsen hos en Shadow 900.

Förbättrad upplevelse ombord

Utrymmet utnyttjas bättre i den här båten med nya multilagringslösningar för bagage och utrustning. Fördäck är större och det finns fler mångsidiga sociala ytor, med förbättrad rörelsefrihet runt hela båten.

Under däck finns en förstorad lounge med Gullwing-dörrar som skapar en ljus och öppen kabin. Det finns även möjligheten att välja till ett slutet toalettfack.

Ett äventyr

Perfekt båt för den som längtar efter att sätta sig bakom ratten och ta av på egen hand eller för dom som vill ta med sig sina vänner och familj på ett äventyr.

Shadow 900 är byggda för att väcka passionen att köra båt!

Få båtar kan matcha den visuella drama och känsla av spänning som en BRABUS Shadow 900 erbjuder. Det låga fribordet gör att det är lätt att kliva ombord och skrovets grunda djup inkluderat utombordsmotorerna för det möjligt att ta sig till vikar och idylliskt avlägsna ankarplatser.

Kontakta oss för mer information!
Brabus Shadow 900 render

Teknisk specifikation

Längd: 11,73 m
Bredd: 3,35 m
Vikt: 4300 kg
Bränslekapacitet: 730 l
Sovplats: 2 + 2