Extravagant,
episk och briljant!
Kontakta oss Idag!

Brabus Shadow 900 Limited

BRABUS Shadow 900 black ops limited edition ’1 of 37’

Extravagant, episk och briljant! Välkomna det nya flaggskeppet i BRABUS Shadow-serien: BRABUS Shadow 900 black ops limited edition ’1 of 37’.

Fullpackad med teknisk innovation och med blixtrande prestanda i sitt DNA presenterar Brabus Marine stolt den här helt öppna versionen som är skapad för ren körglädje. En spännande och kompetent allround-artist som är tekniskt briljant, snabb och slank. Helt enkelt en höjdpunkt inom lyxsportsbåtssektorn!

’1 of 37’ begränsad upplaga

Alla BRABUS Shadow 900-modeller är handbyggda med fokus på precision och högkvalitativ passform och finish. Dessutom går BRABUS Shadow 900 Black-Ops ’1 of 37’ igenom en noggrann och mycket arbetsintensiv process för att uppfylla kvalitetskraven för sin välkända kåpa. Målning och polering är helt utan automatisering vilket gör att denna process kan ta upp till sex veckor för att nå önskat resultat.

Alla Limited-Edition-modeller lanseras exklusivt i signaturfärgsschemat Gunmetal Grey, kombinerat med livfulla BRABUS Red exteriörsittplatser. En högst slående kombination!

Klassledande köregenskaper

Framträdande på Shadow 900 är utveckling av skrovet och dess hydrodynamik. Timmar av FoU, CFD-testdataanalyser, skrovvisualiseringar och naturligtvis fysiska sjöförsök har till sist skapat båtens distinkta och självsäkra egenskaper.

Resultatet av denna uttömmande process är ökad prestanda och en hög toppfart. Båten har sänkt bränsleförbrukning och flexibelt marschfartsområde i bekväma hastigheter på 30-40 knop.

Berömd körupplevelse

Shadow 900-serien drar nytta av Mercury Marines senaste dubbla 450R Verado XL 4,6 liters V8 fyrtaktsmotorer med styrspaksstyrning för enkel dockning och manövrering. Dom väger endast 320 kg/st vilket är cirka 135 kg mindre än sin närmaste konkurrent och har 40% mer vridmoment än motsvarande 400 hk, de perfekta motorerna för en Shadow 900. Kraft och viktförhållandet för varje motor är bäst i klassen, vilket förbättrar hole-shot-accelerationen och skapar den berömda körupplevelsen hos en Shadow 900.

En upplevelse att vara ombord

Det finns bra utrymme att förvara sina tillhörigheter i och båten har ett stort fördäck med sociala ytor plus att det är enkelt att röra sig runt hela båten. Under däck finns en stor främre lounge med Gullwing-dörrar som gör kabinen lättillgänglig och ger ett härligt ljusinsläpp.

Det finns möjlighet att välja till ett slutet toalettfack.

Streamline look

Med en djärv, självsäker och auktoritativ hållning är denna fantastiska och dynamiska 37 fotare en helt ny och ännu snyggare inkarnation av sin mycket beundrade föregångare, så att du kan anlända med stil i vilken del av världen du än befinner dig.

Kontakta oss för mer information!
Brabus Shadow 900 limitied render

Teknisk specifikation

Längd: 11,73 m
Bredd: 3,35 m
Vikt: 4300 kg
Bränslekapacitet: 730 l
Sovplats: 2 + 2