En båt med fart i!Kontakta oss Idag!

Brabus Shadow 500

Med sin fenomenala acceleration och vridmoment från Mercury Marines senaste dubbla V8-drivna XS Pro Four Stroke-motorer, är det svårt att inte bli frestad att sätta sig bakom ratten i en BRABUS Shadow 500!

Båten är unik inom sitt storleksintervall på 30 fots marknaden. Med sin fascinerande prestanda å ena sidan och med bekväma och lyxiga egenskaper å andra sidan får du det bästa från två världar av Brabus Shadow 500.

Skräddarsy din båt

Gör din Brabus Shadow 500 mer personlig genom att välja en av tre tillgängliga gelcoatfärger. Det går att välj bland; platinagrå, vitgrå eller glacierblå. Avsluta din anpassning genom att välja en av de tillgängliga livfulla tygfärgerna; BRABUS Red, BRABUS Cappuccino, BRABUS Sunrise eller BRABUS Sapphire.

Alla Limited Edition modeller lanseras exklusivt i signaturfärgsschemat gunmetal-grey kombinerat med livfulla BRABUS Red exteriörsittplatser. En högst slående kombination!

Stilsäker design

Båten har attraktiva och kantiga linjer med ett långt skrov som har låg tyngdpunkt matchat med funktionella och mångsidiga däckslayoutalternativ. En lyxig och perfekt båt att tillbringa kvalitetstid med vänner och familj på när ni är ute en dag ute på havet.

Axopar och BRABUS Marin delar plattform

Brabus Shadow 500 är understödd av det framgångsrika Axopar 28-skrovet, med sin optimerad hydrodynamik och kolfiberförstärkning för ännu bättre övergripande prestanda och hantering.

En båt med fart!

Ryktet säger att båten har dubbla personligheter och det ligger nog något i det. Den har en kraftfull ”kick in the back-acceleration” samtidigt som den är bekväm att cruisa runt i med vänner och familj i en mycket säker, lyxig och bekväm miljö. När din destination har nåtts och motorerna är avstängda, kan du och dina gäster uppskatta den ultimata lyxen och mångsidigheten hos en Shadow 500 en varm dag ute på havet.

Kontakta oss för mer information!
Brabus 500 Shadow render

Teknisk specifikation

Längd: 9,53 m
Bredd: 2,95 m
Vikt: 2700 kg
Bränslekapacitet: 280 l
Sovplats: 2