En båt som tar dig vart du vill
med optimal komfort.
Kontakta oss Idag!

Brabus Shadow 900 XC Cross Cabin

2020 års Red Dot Award-vinnande BRABUS Shadow 900-serie utökas nu med den ultimata crossovern. Den distinkta BRABUS Shadow 900 XC Cross Cabin är den senaste inkarnationen av denna dynamiska och högpresterande 37-fotsserie av lyxbåtar.

Nytta och lyx går ihop oavsett om du letar efter spänning eller bekvämlighet, BRABUS Shadow 900 XC levererar en hög prestanda i alla lägen. Denna modell kombinerar funktionalitet, lätthet att röra sig ombord, sociala utomhusutrymmen och mångsidigheten hos utombordares walkaround-mittkonsoler kombinerat med en rymlig och helt sluten väderbeständig hytt.

Det omisskännliga utseendet på BRABUS Shadow 900 XC har förvandlat den traditionella uppfattningen om hur en målmedveten cabin cruiser ska se ut. Den har skapat ett nytt men omedelbart igenkänningsbart ansikte inom denna populära båtgenre.

BRABUS Shadow 900 XC Cross Cabin motorer

Hög prestanda

BRABUS Shadow 900 XC Cross Cabin drivs av Mercury Marines senaste dubbla 450R Verado XL 4,6 liters V8 FourStroke-motorer som erbjuder klassledande prestanda i alla avseenden. Båten är exklusivt försedd med Mercury Joystick Piloting styrsystem inklusive skyhook, digitalt ankare och autopilot.

Kabin till BRABUS Shadow 900 XC Cross Cabin

Lyxig front lounge

Den främre kabinen har en ”queen size” sovplats med en känsla av rymd och lyx som är mer förknippad med en bekväm lounge. Den är klädd i ”sportmönster”, svalt grått och svart BRABUS Fine Leather® och Dinamica med kontrasterande röda accenter och sömmar.

BRABUS Shadow 900 XC Cross Cabin cockpit

Föraren i fokus

Till den här modellen introducerar Brabus en helt ny, ren och ergonomisk instrumentbräda. Allt på instrumentbrädan finns nära till hands med pekskärmsteknik och utvald bakgrundsbelysta strömbrytare. Den nyutvecklade multifunktionsratten har fingertoppskontroller vilket gör detta till en av de modernaste konsolerna på marknaden.

Gulllwing doors BRABUS Shadow 900 XC Cross Cabin

Gullwing-dörrar

De nya Gullwingdörrarna förhöjer känslan av rymd inuti den främre loungen och ger bättre åtkomst och interaktion med utsidan. Den tillför ett inflöde av ljus och skapar en unik koppling till miljön utanför.

BRABUS Shadow 900 XC Cross Cabin instrumenpanel

Elektronik

Alla BRABUS® Shadow 900-modeller har en komplett informationsskärm med två 12-tumsskärmar och ett BRABUS® användargränssnitt som erbjuder ett urval av förarorienterade sportlägen. Den intelligenta styrmodulen med integrerad trimflik, bogpropeller och ljudkontroller gör att du nu kan kontrollera båten ännu smidigare än tidigare.

BRABUS Shadow 900 XC Cross Cabin fördäck

Rymligt framdäck

Det rymliga fördäcket är en perfekt plats att umgås med vänner och familj på, där sittgruppen med solsäng kan utnyttjas för att sola och koppla av i. Du kan även utrusta fördäcket med ett bord istället för en solstol.

En båt som tar dig vart du vill med optimal komfort

Precis som en väldesignad, lyxig och högpresterande 4×4 for the road, kan denna allväderskapabla och helslutna Shadow 900 XC Cross Cabin lätt ses som en lyxig ”Sports Utility Vehicle” gjord för havet. Utrustad med äkta ”åk-vart-som-helst-egenskaper” samtidigt som den erbjuder en extremt gemytlig miljö med bekväma, upphöjda sittplatser för sju personer i sittbrunnen och självklart med skräddarsydda detaljer som en BRABUS är känd för.

Kontakta oss för mer information!
BRABUS Shadow 900 XC Cross Cabin render

Teknisk specifikation

Längd: 11,73 m
Bredd: 3,35 m
Vikt: 4500 kg
Bränslekapacitet: 730 l
Sovplats: 2 + 2