Brabus Shadow 900 XC Cross Cabin Limited

Brabus Shadow 900 Cross Cabin Black ops Limited edition ’1 of 37’

2020 års Red Dot Award-vinnande BRABUS Shadow 900-serie utökas nu med den ultimata crossovern. Den distinkta BRABUS Shadow 900 XC Cross Cabin Limited är den senaste inkarnationen till denna dynamiska och högpresterande 37-fots serie. Den går i fotspåren av de otroligt väl mottagna BRABUS Shadow 900 Sun-Top och Spyder-versionerna som lanserades 2020 .

’1 of 37’ begränsad upplaga

BRABUS Shadow 900 Black-Ops ’1 of 37’ är handbyggd med fokus på precision och finish. Fräsning, målning och polering av limited-edition-versionen är en mycket krävande och arbetsintensiv process. Arbetsgången är helt utan automatisering vilket gör att det kan ta upp till sex veckor att nå önskat resultat.

Alla Limited-Edition-modeller lanseras exklusivt i signaturfärgsschemat Gunmetal Grey, kombinerat med livfulla BRABUS Red exteriörsittplatser. En högst slående kombination!

En lyxig SUV för havet

Nytta och lyx sammanslaget! Detta är den ultimata cross-over både om du letar efter spänning eller bekvämlighet.

BRABUS Shadow 900 kombinerar funktionalitet med enkelhet. Det är enkelt att röra sig ombord och båtens sociala utrymmen är utformade på ett exemplariskt sätt. Det omisskännliga utseendet på BRABUS Shadow 900 XC har förvandlat den traditionella uppfattningen om hur en cabin cruiser ska se ut och skapat ett nytt igenkänningsbart ansikte inom denna populära båtgenre.

Optimal komfort

Precis som en väldesignad, lyxig och högpresterande 4 wheel drive kan den allväderskapabla Shadow 900 XC Cross Cabin lätt hänvisas till en lyxig ”Sports Utility Vehicle” gjord för havet. Utrustad med äkta ”gå-var-som-helst-egenskaper” samtidigt som den erbjuder en extremt gemytlig miljö, med bekväma upphöjda sittplatser för sju personer i sittbrunnen och skräddarsydda detaljer som är kända för en BRABUS.

Prestanda som är unik i sin klass

Med en kombinerad effekt på 900 hk från dubbla 450 Racing Mercury Marine 4,6 liters V8 Verado FourStroke-motorer, har detta nya kraftpaket ett enastående kraft-till-vikt-förhållande, som erbjuder en marschhastighet upp till 40 knop med en topphastighet på +55 knop.

Brabus Shadow 900 XC Limited utombordare

Glimrande prestanda

BRABUS Shadow 900 drivs av Mercury Marines senaste dubbla 450R Verado XL 4,6 liters V8 Four Stroke-motorer som erbjuder klassledande prestanda i alla avseenden. Båten är exklusivt försedd med Mercury Joystick Piloting styrsystem inklusive skyhook, digitalt ankare och autopilot.

Brabus Shadow 900 XC Limited Cabin

Lyxig hytt

Hytten har ett elektriskt öppningsbart soltak och två stora skjutdörrar som går att öppna upp för att du ska kunna njuta av dagens väder.  Den L-formade soffan och bordet på baksidan bildar en perfekt loungedel att umgås med vänner och familj på.

Brabus Shadow 900 XC Limited detail

BRABUS aluminiumsteg

Instrumentbrädan är utrustad med ett BRABUS®-märkt exklusivt aluminiumstöd för fötterna för att komplettera det sportiga och exklusiva utseendet men också för att addera ergonomin till när du kör båten.

Kontakta oss för mer information!
Brabus Shadow 900 XC Limited render

Teknisk specifikation

Längd: 11,73 m
Bredd: 3,35 m
Vikt: 4500 kg
Bränslekapacitet: 730 l
Sovplats: 2 + (2 med tillval aft cabin)