En kust-till-kust-pendlare!Kontakta oss Idag!

Brabus Shadow 500 Cabin

BRABUS Shadow 500 Cabin är en kust-till-kust-pendlare som kan köra i höga hastigheter, och kan ses som en ”skuggbåt” till världens finaste superyachter. I storleksintervallet 28 fot finns det få andra båtar som går lika bekvämt och stiligt och som har en lika välutrustad kabin.

Med BRABUS Shadow 500 Cabin får man en helt skyddad och bekväm pendlare, tillsammans med erkänt hög prestanda med en marschfart på runt 40 knop.

Alla väder

Varför låta vädret styra hur du spenderar din dag? Den här båten är lika lämpad för varmt som kallt väder. Vid varmt väder går det att öppna upp taket och de stora sidodörrarna på vid gavel för att kunna omfamna solen och värmen. Om vädret överraskar eller om det är kyligare dagar/kvällar går det att stänga hytten och få skydd. Ett bra alternativ för att kunna förlänga sin båtsäsongen med flera månader.

Skräddarsy din båt

Du kan skräddarsy din båt genom att välja en av tre tillgängliga gelcoatfärger. Det går att välj bland; platinagrå, vitgrå eller glacierblå. Lägg till ett av de livfulla tygfärgerna; BRABUS Red, BRABUS Cappuccino, BRABUS Sunrise eller BRABUS Sapphire.

Brabus Marine Color selection

Anländ i stil

Superyachtägare, deras familjer och VIP-gäster gillar att anlända i stil.  Deras båtar ska utstråla samma högklassiga och visuella dragningskraft som de finaste superyachterna. En BRABUS Shadow 500 Cabin är en av de mest lyxiga och stilfulla båtarna som du kan lägga till med i de glamorösa marinorna och hamnarna runt om i världen.

Det finns gott om förvaringsutrymme på båten för gästbagage, vattensportutrustning, mat och dryck. Båten har ett djup på 2 fot och 8-tum vilket gör det möjligt att gå in i grunda oupptäckta vikar och på idylliska ankarplatser.

Det finns tre alternativ till hur man kan utforma sitt akterdäck. Det går att ha ett helt öppet akterdäck, en Aft-Cabin med ett boendepaket där inredningen är designad av inredningsexperter på BRABUS eller med ett Wet Bar-paket som inkluderar en integrerad elektrisk grill, handfat och kylskåp.

Kontakta oss för mer information!
Brabus Shadow 500 Cabin render

Teknisk specifikation

Längd: 9,53 m
Bredd: 2,95 m
Vikt: 2800 kg
Bränslekapacitet: 280 l
Sovplats: 2