Brabus Shadow 500 - Nimbus StockholmEn bekväm, stilig och välutrustad kabinbåt.Kontakta oss Idag!

Brabus Shadow 500 Cabin Limited

Brabus Shadow 500 Cabin Black ops Limited edition ’1 of 28’

Med Brabus Shadow 500 Cabin Limited får ni en bekväm, stilig och välutrustad kabinbåt. Båten är i storleksintervallet 28 fot och gör en bekväm marschfart på +40 knop. Ett perfekt alternativ för båtägare som letar efter en helt skyddad och bekväm pendlarbåt tillsammans med erkänt hög prestanda och status.

 ’1 av 28’ Limited edition

BRABUS Shadow 500 Black-Ops ’1 av 28’ är handbyggd med fokus på precision och finish. Arbetet med fräsning, målning och polering är en arbetskrävande och mödosam process som kräver skicklighet och ett öga för detaljer. Hela förloppet kan ta upp till sex veckor för att nå önskat resultat.

Alla Limited-Edition-modeller lanseras exklusivt i signaturfärgsschemat Gunmetal Grey kombinerat med livfulla BRABUS Red exteriörsittplatser. En högst slående kombination!

En kust-till-kust-pendlare som går i alla väder

Det här är inte bara en båt för korta resor, utan har en offshore-kapacitet på upp till 6 personer och inshore-kapacitet på 9 personer. BRABUS Shadow 500 Cabin är helt enkelt den perfekta kust-till-kust-pendlaren.

Anländ i stil

Superyachtägare, deras familjer och VIP-gäster gillar att anlända i stil och med en båt som utstrålar samma högklassiga visuella dragningskraft som de finaste superyachterna. Brabus Shadow 500 Cabin är den mest lyxiga och stilfulla partnern det finns att välja när man ska lägga till i de mest glamorösa marinorna och hamnarna runt om i världen.

Båten har gott om förvaringsutrymme för gästbagage, vattensportutrustning, mat och dryck. Det 2 fot 8-tums grunda djupet ger tillgång till gömda vikar och idylliska ankarplatser som större båtar inte kan nå.

En hytt utöver det vanliga

Utrymmet inne i kabinen är extremt inbjudande och bekvämt. Kunder som väljer BRABUS Shadow 500 Cabin kommer njuta av att sitta i lyxiga säten med BRABUS Fine Leather® klädsel omringad av inredningsdetaljer som lyfter den här båten långt över normen.

Hyttens taklucka är elektrisk och kan öppna upp den eleganta privata hytten till en luftig lyxlounge som är öppen för sommarsolens kyss eller dras igen för att hålla hårt väder borta .

Stressfri prestanda med ample power on-tap

Med en kombinerad total effekt på 500 hk och bags of torque från Mercury Marines senaste 4,6 liters V8 ProXS lättviktsfyrtaktsmotorer kommer varje BRABUS Shadow 500 Cabin att leverera en elektrifierande åktur. Båten har en spännande acceleration, dominerande prestanda och ett massivt vridmoment.

Kontakta oss för mer information!
Brbus Shadow 500 Cabin limited render

Teknisk specifikation

Längd: 9,53 m
Bredd: 2,95 m
Vikt: 2800 kg
Bränslekapacitet: 280 l
Sovplats: 2