Tjänsten är nu tillsatt

Till vår anläggning på Lidingö söker vi en båtvårdare/tekniker för fast anställning. Tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.

Kravprofil
Vi söker en noggrann och service minded person med stor båtvana. Gärna med relevant utbildning, t ex Marina Läroverket och tidigare erfarenhet från båtbranschen. Körkort för bil är ett krav, båtkörkort en fördel. Goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Arbetsuppgifter
Hantering av båtleveranser från avlastning från bil till leverans till kund. I detta ingår att genomföra komplett funktionskontroll på land och i vatten, provkörning innan leverans samt städning av båt. Upprätta besiktningsprotokoll för inkommande inbytesbåtar och försäljningsuppdrag samt enklare reparationer och/eller monteringar. Under säsong utföra enklare garantiarbeten.

Under vintersäsongen ingår upptagning av båtar, tvätt, polering och bottenmålning samt sedvanlig vårrustning.

I jobbet ingår också att medverka i olika kundevents, mässor och utställningar.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och flexibel med hög stresstålighet. Du är nyfiken på nya arbetsuppgifter och har lätt att kommunicera med både kollegor och kunder. Arbetet kräver självständighet och initiativförmåga.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med fast månadslön. 6 månaders provanställning.

Kontaktuppgifter
Ansökan med CV och personligt brev mailas till Filip Törnblad på filip.tornblad@nimbus.se
senast 2021-04-30.