Fabriksny – utställning: NIMBUS Weekender 9

Om båten!

Nimbus W9 är avsedd för dig som letar efter en välutrustad och snabb daycruiser med uppenbart Nimbus-DNA; funktionell skandinavisk design, enkelhet, säkerhet och känsla för detaljer. Nimbus W9 är en nytolkning av den klassiska Nimbus DC-båten och avsedd för dem med en aktiv livsstil. En höghastighets dag- och weekendbåt för sociala aktiviteter, som erbjuder övernattning för fyra personer.

Sittbrunnen ger skydd för alla ombord med sin höga vindruta och sidorutor. Inredningen och layout är speciellt designade för sociala aktiviteter och umgänge i en mängd olika situationer. En betydande tillgång med W9 är den enkelheten med vilken den kan ändra användning, till exempel när det är dags att ta ett dopp efter en måltid ombord. ”Det kan ofta vara komplicerat att byta från en aktivitet till en annan, kräva att man lyfter, rensar bort, skruvar och skruvar loss komponenter och tar bort eller sätter ut kuddar. Ombord på W9 krävs bara några enkla åtgärder för att ändra båtens funktion från matplats till sol- och badaktiviteter, säger Joacim Gustavsson.

”Vårt mål var att säkerställa att båten är säker och harmonisk i alla hastigheter, särskilt mellan 20-35 knop, och även ha en minimal planingströskel. De som har provkört W9 hittills har upplevt just det. Det faktum att båten – tack vare sin utmärkta balans, stabilitet och väldefinierade stil – förblir extremt torr utan överdriven stänk, ökar bara känslan av säkerhet. Det känns verkligen som om vi har lyckats, säger Mats Jacobsson, teknisk direktör på Nimbus.

Kontakta oss för att beställa din nya Nimbus idag! 

 

Standardutr. & Mercury 250 Verado XL 4,6L V8 – 2 016 000 kr

Standardutr. & Mercury 300 Verado XL 4,6L V8 – 2 066 000 kr

Standardutr. & Mercury 350 Verado XL 5,6L V10 – 2 169 000 kr

 

Standardutrustning:

Skrov & däck

Vitt – 2 stegat luftsmort skrov, låg planingströskel, Walkaround däck, halkskydd på däck och däcksluckor, ankarbox i stäven, kraftigt gummiskydd runt om bordläggning, vindruta i härdat glas, pulpit och räcken i rostfritt stål, 6 x knapar akter/midskepp/för, dubbla fenderförvaringar i aktern, badplattform, dusch på badbrygga, teleskop badstege, självlänsande däck, Nimbus logo skrovsidor.

Förarplats

Instrumentpanel anpassad för minimal reflektion av solljus, Simrad Plotter NSX 9 inkl sjökort, grabbräcke, bakgrundsbelysta funktionsknappar, ställbar 3-ekrad läderratt med Nimbus logo, förvaringsfack och mugghållare, 2x skjutbara förarstolar med lårstöd, kylskåp, aktersoffa, solbäddslösning, bord med Nimbus logo, förvaring under sittbrunnsdynor.

Förpik

V-bädd med dynor, LED effekt & spot belysning, 2x läslampor med USB laddning, förvaring under bädd, Mattor, Nimbus kuddset, tonade rutor i bordläggning, träinredning, klädkrokar, Nimbus förvaringsfickor, lastlucka, låsbar tonad skjutdörr till förpik

Toalett

Toalett med septiktank och däcksktömning, septiktankstömning med tankindikator, kran med ho & färskvatten, handdukskrokar, LED effekt & spot belysning, pappershållare, toalettborste, spegel.

Elektronik

Huvudströmbrytare med separata brytare och säkringar, däcksbelysning, automatsäkringspanel, LED spotlight i fönsterram med mörkerljus, gösstake med topplanterna (vitt sken), LED lanternor, fästen för vimpel i gösstake, elektrisk & manuella länspumpar, signalhorn, dubbla länkade vindrutetorkare med spolarvätska, startspärr, active trim, bogpropeller.

 

GARANTI: Nybåtsgaranti. Upp till 5 års motorgaranti. Garanti på utrustning enligt tillverkarnas riktlinjer. Konsumentköplagen tillämpas.

FÖRSÄKRING: Vi erbjuder vi dig en märkesförsäkring inkl motorförsäkring genom vår samarbetspartner Atlantica.

FINANSIERING: Finansiering med 240 månaders löptid vid 20 % kontantinsats. 

STATUS: Finns för beställning.

 

Varmt välkomna till oss på Nimbus Saltsjö-Duvnäs!

 

Båt på bild kan vara extrautrustad.

2,016,000 kr

Båtfakta

Status Fabriksny – utställning
Modellår 2024
Material Glasfiber
Längd (m) 9.35
Bredd (m) 2.95
Vikt (kg) 2800

Motorfakta

Motortyp Utombordare
Motor Mercury Verado V8 250
Effekt (hk) 250
Drivmedel Bensin
Kylning
Årsmodell, motor 2021
Gångtimmar 0

Dokument

Finansiering

9 224 kr/månad*

Finansiering upp till 180 mån.

Ansök om lånelöfte

* Sedvanlig kreditprövning. Räkneexempel baserat på 180 månader, 20% kontant, ränta 2.95%.

9 224 kr/månad*

Finansiering upp till 180 mån.

Se finanskalkyl

* Sedvanlig kreditprövning. Räkneexempel baserat på 180 månader, 20% kontant, ränta 2.95%.

Försäkring

Räkna ut din premie

Vi hjälper dig försäkra båten.

För visning:

Saltsjö-Duvnäs

Strandpromenaden 26
08-716 60 60
saltsjo-duvnas@nimbus.se

Kontakta oss