Fabriksny – övrigt: NIMBUS Tender 9

Om båten!

För alla typer av dagaktiviteter – Snabb och säker!

Akterdäck kan utrustas med en rak soffa som ger betydligt mer utrymme på däck än vad det blir om man väljer en u-soffa. Fördelen med u-soffan är att den skapar sittplats för fem personer och enkelt kan förvandlas till en solsäng.

Båten finns med tre olika kapellösningar – hamnkapell, cockpitkapell eller som T-top design med kapellväggar. Förarplatsen rymmer två personer och har samma utseende och känsla som Nimbus W9. Den kan utrustas med en 16″ eller två 12″ plottrar. Fördäcket har en stor lastlucka med ingång till kabinen.

Det finns möjlighet att välja till en dagbädd till fördäck som skapar en extra sittgrupp med plats för fyra personer med ett bord.

Ett smart sätt att få ut det mesta av däcksytan är att placera reservkuddarna på räcket. Det skapar både extra sittplatser och en mysigare atmosfär. Under däck finns en stor koj för två med integrerad ventilation och gott om stuvutrymme.

”T9 är något av en kameleont och kan anpassa sig till de flesta situationer. Till exempel kan den användas som transportmedel till och från fritidshuset under större delen av året, för vattensporter, fiske, övernattning och sociala aktiviteter ombord med vänner och familj. Fördelen med att vi redan i konstruktionsstadiet övervägde behovet av mångsidighet är att det finns väldigt många alternativ när man ska utrusta båten beroende på dess avsedda syfte, säger Jonas Göthberg, Kommersiell Direktör på Nimbus.

Nimbus T9 är baserad på samma välbalanserade skrov som W9. Båten har en låg planingströskel och en marschfart på mellan 20-35 knop och med en maxfart på +40 knop.

Kontakta oss för att beställa din nya Nimbus idag! 

Standardutr. & Mercury 250 Verado XL 4,6L V8 – 2 005 000 kr

Standardutr. & Mercury 300 Verado XL 4,6L V8 – 2 055 000 kr

Standardutr. & Mercury 400 Verado XL 5,6L V10 – 2 230 000 kr

Standardutr. & Mercury 450R Verado XL 4,6L V8 – 2 443 000 kr

Standardutr. & 2 x Mercury 225 3,6L V6 – 2 363 000 kr

 

Standardutrustning:

Skrov & däck

Vitt – 2 stegat luftsmort skrov, låg planingströskel, Walkaround däck, halkskydd på däck och däcksluckor, ankarbox i stäven, kraftigt gummiskydd runt om bordläggning, vindruta i härdat glas, pulpit och räcken i rostfritt stål, 6 x knapar akter/midskepp/för, dubbla fenderförvaringar i aktern, badplattform, dusch på badbrygga, teleskop badstege, självlänsande däck, Nimbus logo skrovsidor.

Förarplats

Instrumentpanel anpassad för minimal reflektion av solljus, Simrad Plotter NSX 9 inkl sjökort, grabbräcke, bakgrundsbelysta funktionsknappar, ställbar 3-ekrad läderratt med Nimbus logo, förvaringsfack och mugghållare, 2x skjutbara förarstolar med lårstöd, kylskåp, aktersoffa, avtagbart ryggstöd i aktersoffa, solbäddslösning, bord med Nimbus logo, förvaring under sittbrunnsdynor.

Förpik

V-bädd med dynor, LED effekt & spot belysning, 2x läslampor med USB laddning, förvaring under bädd, T9 Mattor, Nimbus kuddset, tonade rutor i bordläggning, träinredning, klädkrokar, Nimbus förvaringsfickor, lastlucka, låsbar tonad skjutdörr till förpik.

Toalett

Toalett med septiktank och däcksktömning, septiktankstömning med tankindikator, kran med ho & färskvatten, handdukskrokar, LED effekt & spot belysning, pappershållare, toalettborste, spegel.

Elektronik

Huvudströmbrytare med separata brytare och säkringar, däcksbelysning, automatsäkringspanel, LED spotlight i fönsterram med mörkerljus, gösstake med topplanterna (vitt sken), LED lanternor, fästen för vimpel i gösstake, elektrisk & manuella länspumpar, signalhorn, dubbla länkade vindrutetorkare med spolarvätska, startspärr, active trim, bogpropeller.

 

GARANTI: Nybåtsgaranti. Upp till 5 års motorgaranti. Garanti på utrustning enligt tillverkarnas riktlinjer. Konsumentköplagen tillämpas.

FÖRSÄKRING: Vi erbjuder vi dig en märkesförsäkring inkl motorförsäkring genom vår samarbetspartner Atlantica.

FINANSIERING: Finansiering med 240 månaders löptid vid 20 % kontantinsats. 

STATUS: Finns för beställning.

 

Varmt välkomna till oss på Nimbus Saltsjö-Duvnäs!

 

Båt på bild kan vara extrautrustad.

2,005,000 kr

Båtfakta

Status Fabriksny – övrigt
Modellår 2024
Material Glasfiber
Längd (m) 9.35
Bredd (m) 2.95
Vikt (kg) 2800

Motorfakta

Motortyp Utombordare
Motor Mercury Verado V8 250
Effekt (hk) 250
Drivmedel Bensin
Kylning
Årsmodell, motor 2024
Gångtimmar 0

Finansiering

9 174 kr/månad*

Finansiering upp till 180 mån.

Ansök om lånelöfte

* Sedvanlig kreditprövning. Räkneexempel baserat på 180 månader, 20% kontant, ränta 2.95%.

9 174 kr/månad*

Finansiering upp till 180 mån.

Se finanskalkyl

* Sedvanlig kreditprövning. Räkneexempel baserat på 180 månader, 20% kontant, ränta 2.95%.

Försäkring

Räkna ut din premie

Vi hjälper dig försäkra båten.

För visning:

Saltsjö-Duvnäs

Strandpromenaden 26
08-716 60 60
saltsjo-duvnas@nimbus.se

Kontakta oss