Axopar 45 XC Cross Cabin speedEn multifunktionell båt med äventyrlig touch!Kontakta oss Idag!

Axopar 45 XC Cross Cabin

Axopar 45 serien är för båtentusiaster som söker en multifunktionell båt med äventyrlig touch och med en stor kabin och rymligt däcksutrymme. En båt för rofyllda dagar på havet och för snabb pendling i komfort och stil.

Axopars nya modellserie har ett uppdaterat designspråk som smälter samman Axopars starka DNA med en farkost som har gott om utrymme att koppla av och umgås i. Den erbjuder ett brett urval av alternativ för anpassningar och till att skapa varje enskild kunds ultimata äventyrare. Detta är Axopars mest omfattande modellflotta hittills och den kommer att finnas i fem versioner 45 XC Cross Cabin, 45 XC Cross Top, 45 XC Sun-Top, 45 XC T-Top och 45 XC Spyder.

Axopar 45 XC Cross Cabin akter
Axopar 45 XC Cross Cabin motorer

Den mest ekonomiska 45-fotaren på marknaden

Axopar 45 är en av de mest ekonomiska 45-fotaren på marknaden. Den drivs av tredubbla Mercury V8 300 Verado-motorer och kan kryssa i en hastighet mellan 19 och 35 knop samtidigt som den förblir i det mest kostnadseffektiva området. Ett resultat av det avancerade infusionslamineringsmetoden som används för att tillverka skrov-, däck- och stringersystem.

Cross Cabin Hytt
Axopar hytt Cross cabin
Axopar Cross Cabin cockpit
Axopar Cross Cabin fören
axopar 45 xc cross cabin fören speed

Intelligent styrmodul

Båten har en intelligent styrmodul som styr bogpropellern och trimflikar samt en innovativa navigeringspekskärm från Simrad som har ett specialbyggt användargränssnitt för Axopar . Axopar 45 XC Cross Cabin är utrustad med imponerande tekniska funktioner för att säkerställa klassbästa manövrerbarhet och hantering. De här integrerade funktioner gör sittbrunnen anmärkningsvärt ren och lämnar instrumentbrädan snygg och ren.

Gullwingdörrar

Axopars innovativa Gullwing Door-koncept är standard för 45 XC Cross Cabin. Gullwingdörrarna öppnar upp den främre kabinen och skapar en sömlös anslutning mellan inne- och utomhusmiljön.

Kabinen

Kabinen är utrustad med ett elektriskt canvastak och med dubbla skjutdörrar. Det gör det enkelt att öppna upp och släppa in havsbrisen och solens värmande strålar eller stänga till för att att ge skydda från väder och vind.

Axopar 45 XC är en av de mest multifunktionella och sällskapliga båtarna på marknaden.

Axopar 45 ocean
45 XC Cross Cabin gullwing doors

Akterdäck

Axopar 45 XC Cross Cabins akterdäck går att anpassa efter dina behov. Som standard är det ett rymligt och öppet utrymme som går att ersätta med en u-soffa, ett multiförvaringsfack eller en akterhytt.

Axopar 45 XC Aft Cabin
Kontakta oss för mer information!
Axopar 45 XC Aft Cabin
render 45

Teknisk specifikation

Längd: 13,9 m
Bredd: 4,11 m
Vikt (exkl. motor): 7 000 kg
Passagerare: B:14 / C:16
Bränslekapacitet: 1390 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – Offshore / C – Coastal
Utombordarmotorer: 3×300 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 4,1 l / nm (3x 300 hk Mercury i 25 knop)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 20° V-botten ”skrov med skarpt insteg”
Sovplats: 2 + (2 tillval aft cabin)