Axopar 45 Sun Top Nimbus StockholmMångsidig och SocialKontakta oss för mer info!

Axopar 45 Sun Top

Axopar 45 Sun Top är den ultimata kombinationen av stil, prestanda och komfort. Med sin mångsidiga design kan du njuta av spänningen i en öppen båt samtidigt som du är skyddad och kan sitta bekvämt. Den erbjuder en oförglömlig upplevelse på vattnet som du sent kommer att glömma.

Slå dig ner bakom ratten och känn den härliga känslan av att vara i kontroll. Axopar 45 Sun Top är utformad för att ge dig en perfekt dag på havet med en kombination av funktionalitet, komfort och säkerhet. Det är en av de mest mångsidiga och omfattande båtarna på marknaden och är byggd för att klara alla typer av äventyr till sjöss.

Förarplatsen är modern och stilren, och den generösa utrymmet ombord gör det möjligt för kaptenen att navigera med förtroende och lätthet. Den sportiga designen är inte bara till för utseendet, den ger också en enastående körupplevelse för en båt av denna storlek. Du kan njuta av otroliga vyer från varje hörn av båten och uppleva spänningen i att vara ute på havet.

Axopar 45 Sun Top är mer än bara en båt – den är en livsstil. Upptäck nya platser, skapa minnen och utforska det äventyr som havet har att erbjuda. Med dess säkra design, suveräna prestanda och omfattande komfort är detta den perfekta båten för att uppleva allt som livet till havs har att erbjuda. Så slå dig ner, känn havsbrisen och ge dig ut på en oförglömlig resa med Axopar 45 Sun Top.

Lunch på Axopar 45 Sun Top
Förarplats Axopar 45 Sun Top
Axopar 45 Sun Top från ovan

Höjdpunkter!

axopar 45 cross top wet bar
Wetbar

På akterdäckets barbordsida finns en wetbar, allt för att utnyttja ytan på båten optimalt.

axopar 45 cross top förarplats
Enastående prestanda

Den intelligenta styrmodulen ger dig kontroll över bogpropellern, trimplanen och ljudsystemet direkt på ratten.

Tvåstegsskrov är nytt och med sin skarpa ingång är den effektivare än någonsin. Detta resulterar i en ultralåg marschförbrukning på 2,4 l/nm vid 30 knop med 3 x kvicksilver V8 FourStroke 300 hk. Avsevärda förbättringar med upp till 30 % bättre bränsleekonomi över hastighetsområdet 20 till 40 knop.

axopar 45 balkongdörr
Balkongdörr

Drivna av ett användbarhets- och säkerhetsperspektiv valde Axopar att hitta en ny innovativ lösning med upphöjda balkongdörrar, mitt på båten, där all sociala aktiviteter är centrerad.

axopar 45 cross top gullwingdörrar
Gullwingdörrar

Axopars ikoniska gullwingdörrar är standard på 45-serien. Glöm trånga framhytter med lite ljus och förvandla den redan luftiga framhytten till en ännu mer ljus och luftig plats genom att öppna upp gullwindörrarna.

Främra kabinen axopar 45 sun top
Främre kabinen

Den främre loungen har ståhöjd och levereras som standard för alla 45:or och för första gången på Axopars modeller finns det nu även en kombinerad dusch/toalett med ståhöjd.

Häng dina kläder och förvara dina tillhörigheter prydligt i garderoben som finns i den främre kabinen.

Axopar 45 Sun Top balkongdörrar

Alternativ för akterdäck

Med Axopar 45 Sun Tops modulära layout kan du konfigurera båten så att den passar för dina vardagliga behov. Som standard kommer båten med en aktersoffa på det rymliga öppna akterdäcket. Du kan istället välja att satsa på den bekväma U-soffan på akterdäck för kvardröjande luncher, och du får två extra förvaringslådor med ryggstöd för extra bekvämlighet eller utöka antalet sovplatser genom att addera akterkabinen.

Axopar akterval
Kontakta oss för mer infortmation!
Axopar 45 Sun Top Nimbus Stockholm

Teknisk specifikation

Längd: 13,9 m
Bredd: 4,11 m
Vikt (exkl. motor): 6 500 kg
Passagerare: B:12 / C:16
Bränslekapacitet: 1390 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – Offshore / C – Coastal
Utombordarmotorer: 3×300 hk
Sovplats: 2 + (2 tillval aft cabin)