Axopar 45 Cross TopExceptionell komfort och prestanda!Kontakta oss för mer info!

Axopar 45 Cross Top

Axopars vision för 45 Cross Top var att skapa en av de bästa och mest spännande båtarna att köra i sin storlek. Med dess oöverträffbara körkänsla och unika funktioner ombord har du fler anledningar än någonsin att ge dig ut på längre resor och utforska vad båtlivet har att erbjuda – oavsett väder.

Båten är perfekt för dig som vill hålla dig i nära kontakt med vattnet, behålla spänningen i det öppna havet och aldrig kopplas bort från väder, vind och från den rena körglädjen. Den modulära layouten möjliggör enkel anpassning och mångsidighet av utrymmena på den här båten, allt för att tillgodose olika aktiviteter och preferenser, från avslappnade dagsturer till längre resor. Oavsett om det är att slappa med stil, cruisa längs kusten eller helt enkelt njuta av lugnet i det öppna vattnet, är walk-around däck ett bevis på den sömlösa sammansmältningen av estetik, användbarhet och funktionalitet.

Med andra ord, Axopar 45 Cross Top är mer än bara en båt – den är en kompromisslös kombination av stil, prestanda och användbarhet. Det är den perfekta båten för äventyrslystna sjöfarare som inte vill begränsas av vädrets makter. Få ut mesta möjliga av din båtlivsupplevelse och utforska nya horisonter med Axopar 45 serien – båtar som kommer att ge dig minnen för livet.

Förarplats Axopar 45 Cross Top
Axopar 45 XC Cross Cabin motorer

För äventyrslystna sjöfarare

Axopar 45 Cross Top är inte bara en båt utan en kompromisslös fusion av stil, prestanda och användbarhet. Den är utformad för äventyrslystna sjöfarare som inte vill begränsas av vädrets makter. Oavsett om det är soligt, regnigt eller blåsigt, kommer du att känna dig trygg och skyddad med den innovativa vindrutan som ger optimalt skydd mot vind, regn och att bländas från solen. Samtidigt får du en fantastisk panoramautsikt och en förhöjd navigeringsupplevelse.

Denna båt är inte bara bekväm och skyddad, den är också en fröjd att köra. Med sin oslagbara manövrerbarhet och en rad unika funktioner får den dig att längta efter längre och mer äventyrliga resor. Dess beprövade hydrodynamik, som inte bara säkerställer bränsleeffektivitet utan också ger en sportig och smidig körupplevelse, får den att kännas som en betydligt mindre båt.

Vi har lagt stor vikt vid att bevara den genuina båtupplevelsen och erbjuda den ultimata körglädjen. Med Axopar 45 Cross Top får du inte bara en båt, du får en livsstil.

Ge dig ut på havet och njut av långa dagar till sjöss med denna enastående hybridbåt. Skapa minnen för livet och utforska nya horisonter med Axopar 45 Cross Top – något som bara ett fåtal privilegierade får uppleva.

Axopar 45 Cross Top

Höjdpunkter!

axopar 45 cross top wet bar
Wetbar

På akterdäckets barbordsida finns en wetbar, allt för att utnyttja ytan på båten optimalt.

axopar 45 cross top förarplats
Enastående prestanda

Även om 45:an är större känns det precis som att köra den sportiga Axopar 37. Den behåller samma smidiga och fantastiska körupplevelse som definierar en äkta Axopar. Med utmärkt sikt från förarplats och dess förmåga att hålla medelhastigheter på upp till 40 knop i förvirrade sjötillstånd eller hackiga vågförhållanden, visar den ganska anmärkningsvärda siffror för en båt av dess storlek. Många rivaler behöver 3 x 450 eller 4 x 300 hk motorer för att matcha Axopar 45:s toppfart på +50 knop med 3 x 300 hk V8 Mercury Verado.

axopar 45 cross top balkongdörr
Balkongdörr

Drivna av ett användbarhets- och säkerhetsperspektiv valde Axopar att hitta en ny innovativ lösning med två upphöjda balkongdörrar, mitt på båten, där all social aktivitet är centrerad.

axopar 45 cross top gullwingdörrar
Gullwingdörrar

Axopars ikoniska gullwingdörrar är standard på 45-serien. Glöm trånga framhytter med lite ljus och förvandla den redan luftiga framhytten till en ännu mer ljus och luftig plats genom att öppna upp gullwindörrarna.

axopar 45 cross top för sociala tillställningar
För stunder med vänner

När du kliver ombord på Axopar 45 kommer de stora sociala ytorna att fånga din uppmärksamhet direkt. Med fem massiva sociala utrymmen på båten – fördäck, förarplats, sittbrunnen inklusive balkongdörrarna, akterdäck och den främre loungen med gullwingdörrarna – är känslan av rymd helt enkelt obestridlig. I sittbrunnen erbjuder wrap-around soffan runt wetbaren extra sittplatser för middagsgäster.

Alternativ för akterdäck

Axopars multiplattformstänk gör att du kan anpassa din båt med den akterutformning som passar bäst för dina vardagliga behov. Som standard kommer Axopar 45 Cross Top med en aktersoffa på det rymliga öppna akterdäcket. Som tillval kan akterdäck utrustas med en U-soffa eller en akterhytt.

Axopar 45 akterval
Kontakta oss för mer infortmation!

Teknisk specifikation

Längd: 13,9 m
Bredd: 4,11 m
Vikt (exkl. motor): 6 500 kg
Passagerare: B:12 / C:16
Bränslekapacitet: 1390 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – Offshore / C – Coastal
Utombordarmotorer: 3×300 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 3,8 l / nm (3x 300 hk Mercury i 32 knop)
Sovplats: 2 + (2 tillval aft cabin)