Öppnar upp en värld av möjligheter för
säkra, långa och bekväma resor även i oförutsägbart väder.
Kontakta oss Idag!

Axopar 37 XC Cross Cabin

Denna allround modell kombinerar funktionalitet, sociala utomhus- och inomhusytor med mångsidigheten hos en utombordares flexibilitet. Hytten är helt sluten och väderbeständig som med sitt distinkta utseende utmanar traditionella uppfattningar om hyttbåtar.

Axopar 37XC Cross Cabin öppnar en värld av möjligheter för säkra, långa och bekväma resor även i oförutsägbart väder.

Gullwing Door

Varje fot ombord är skapt för umgänge och fyllt med en mängder av nya lösningar. De innovativa Gullwing Door-konceptet (tillval) öppnar upp den främre kabinen och ger sällskapliga fördäckssittplatser med bord alternativt ett stort soldäck.

Gullwingdörrarna omdefinierar hur en sluten främre hytt bäst kan användas för att ge en mer sällskaplig känsla och uppmuntra till full interaktion med sin omgivning, vilket gör att den främre hytten känns som en del av naturen.

Panoramautsikt

Det stora skjutdukstaket tillsammans med de två stora skjutdörrarna öppnar upp hytten för väder och vind.

De stora vindrutorna och sidorutor i kombination med skjutdukstaket ger utmärkt sikt runt om och ger full panoramautsikt så att du med vänner och familj kan njuta av minnesvärda stunder i den mysiga hytten.

BRABUS Line

Stilmedvetna kunder som strävar efter att få sin Axopar att sticka ut från mängden kan ytterligare differentiera och karakterisera utseendet och känslan av sin båt med BRABUS Line Trim Package-alternativ.

BRABUS Line Trim-paketet innehåller subtila men ändå distinkta detaljer vilket tillför värde med diskreta inrednings- och exteriörtrim samt styling förbättringar.

Layout alternativ akterdäck

Axopar 37 XC Cabin levereras med ett öppet akterdäck som standard. Till det öppna akterdäcket går det att lägga till en wet bar modul som innefattar ett kylskåp, en elektrisk grill och en kran/ho eller byta ut till en akterkabin som skapar sovplats åt 2 personer till. En annan funktion med akterkabinen är taket som kan utrustas med valfria dynor och användas som solbädd under varma sommardagar.

AX 37 layout opt
Mercury Axopar

Betydande bränsleförbrukningsvinster

Ett nytt effektivare tvåstegsskrov med skarp ingång som resulterar i en låg förbrukning vid marschfart på 2,4 l/nm vid 30 knop med 2 x Mercury V8 FourStroke 300 hk. Förbättringar på upp till 30 % bättre bränsleekonomi över hela hastighetsområde 20 till 40 knop.

Köksmodul Axopar 37 XC Cross Cabin

Köksmodul

Utöka din komfort ombord med matlagningsmöjligheter. Den fasta köksmodulen (tillval) består av en hopfällbar bordsskiva, tre lådor för förvaring av redskap och bestick, diskho, kran och valfri induktions- eller gasspis.

Takräcke Axopar 37 XC Cross Cabin

Takräcke

Ta med dig all utrustning till ditt nästa äventyr! Uppe på hytten finns ett takräcke där du kan fästa dina kajaker, cyklar eller sup-brädor och med det hålla gångarna fria.

Axopar 37 XC Cross Cabin akter

Hytt och yttre utrymmen lika viktiga

Glöm den gamla fördomen om att en kabinbåt bara handlar om att spendera tid inne i kabinen. Den nya Axopar 37 XC lyfter de yttre utrymmena till lika stor vikt och funktionalitet, lika sällskapliga och praktiska som de är bekväma.

Axopar 37 XC Cross Cabin tar dig vidare på din resa oavsett om det är i det hårda kalla havet på Svalbard, en varm solig dag i skärgården eller i de livliga scenerna på Manhattan. Den perfekta plattformen för varje äventyr till havs!

Kontakta oss för mer information!
Axopar 37 XC Cross Cabin render
Axopar 37 XC Cross Cabin render

Teknisk specifikation

Längd (exkl. motor): 11,50 m
Bredd: 3,35 m
Reling, höjd: 0,85 m
Vikt (exkl. motor): 3 770 kg
Passagerare: B:10 personer / C:12 personer
Sovplats: 2 personer (Med tillval aft cabin 2+2)
Bränslekapacitet: 730 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – Offshore, C – Coastal
Utombordarmotorer: 2 x 225 hk – 2 x 350 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 2,3 l/nm (2 x 300hk i 28 knop)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 20° V-botten samt negativ för.