Perfekt kombination av en öppen och sluten båt.Kontakta oss Idag!

Axopar 37 Sun-Top

Axopar 37 Sun-Top är mångsidig och en perfekt kombination av en öppen och sluten båt. Den är för dig som älskar känslan av att köra en öppen båt men som också vill vara skyddad från vädret. Njut av en fantastisk dag i solen med familjen eller ha en härlig fest med vänner!

Den nya 37 Sun-Top versionen med sitt skuggande tak är laddad med flertalet innovativa funktioner och bekvämligheter. Det förlängda taket erbjuder bästa möjliga skugga och väderskydd utan att kompromissa med utrymmet och mångsidigheten. Det nya takräcket och multiförvaringsfacket (tillval) ger dig möjlighet att ta med och transportera allt ditt bagage och sportutrustning.

instrumentbräda Axopar 27 Sun-Top
Sällskaplig yta Axopar 37 Sun-Top

Förarupplevelse

En ren och stilren instrumentbräda som skapar en körkänsla som liknar känslan och enkelheten av att köra en bil. Stationen är utfällbar med pekskärmar där glasbrygga/informationsdisplay finns som tillval.

För sällskapliga stunder

De sju bekväma sportstolarna går att rotera och är justerbara på längden. Tillsammans med det utdragbara matbordet bildar dom en stor sällskaplig yta som är en perfekt plats att umgås på och att njuta av en god middag ihop.

Multifunktionstak Axopar Spyder 37

Multifunktionstak

Genom att öppna det stora skjutbara canvastaket kan du njuta av solens strålar i hela cockpit och sittbrunnsområdet eller stänga till för att skydda dig mot vädret

fördäck Axopar 37 Sun-TOp

Rymligt fördäck

Det rymliga fördäcket är en perfekt plats att umgås med familj och vänner på. En stor ankarlåda i fören kommer att hålla ankaret, fendrar och linor på plats tillsammans med all annan utrustning du behöver för din resa.

elektrisk toalett Axopar 37 Sun-Top

Inbyggd elektrisk toalett

Den inbyggda elektriska toaletten med 70l septiktank är lättillgänglig under L-soffan i främre kabinen.

Axopar 37 Sun-Top speed

Alternativ akterdäck

Axopar 37 Sun-Top levereras med ett öppet akterdäck som standard. Det öppna akterdäcket kan bytas ut mot en wet bar modul med kylskåp, elektrisk grill och kran/ho eller till en akterkabin som skapar sovplats för 2 personer till. En annan funktion med akterkabinen är taket som kan utrustas med valfria dynor och användas som solbädd.

37 Sunt Top layout aft

Skåp i främre kabinen

Ett skåp som är klätt i vintage steel-tyg med wenge-skiva är standard och kan förlängas med tillvalet handfat och kran. Det finns också en spegel ovanför skåpet och fyra stycken pop-up klädhängare som standard.

Multifunktionell akterlayout

Akterdäckslayouten är designade för att passa ett brett utbud av preferenser. Ett rymligt öppet akterdäck är standard men kan ändras till en wet bar eller om ytterligare sittplatser är viktigare går det att komplettera med akterdäcksfällbara säten.

Välkomna att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Walkaround däck

Walk-around layout med säkra passager för enkel förflyttning ombord i kombination med reducerade trösklar gör livet ombord funktionellt och säkert både för unga och gamla.

Lättillgänglig ombordstigning på båda sidor om rodret.

Betydande bränsleförbrukningsvinster

Ett nytt tvåstegsskrov med skarp ingång som är effektivare än någonsin. Det resulterar i en låg förbrukning i marschfart på 2,4 l/nm vid 30 knop med 2 x Mercury V8 FourStroke 300 hk. Förbättringar på upp till 30 % bättre bränsleekonomi över hela hastighetsområde 20 till 40 knop.

axopar 37 sun-top render

Teknisk specifikation

Längd (exkl. motor): 11,50 m
Bredd: 3,35 m
Reling, höjd: 0,85 m
Vikt (exkl. motor): 3 590 kg
Passagerare: B:10 personer / C:12 personer
Sovplats: 2 personer (Med tillval aft cabin 2 + 2)
Bränslekapacitet: 730 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – Offshore, C – Coastal
Utombordarmotorer: 2 x 225 hk – 2 x 350 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 2,3 l / nm (2 x 300 hk i 28 knop)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 20° V-botten samt negativ för.