Snabb, säker och lätt att köra!Kontakta oss Idag!

Axopar 37 Spyder

Du älskar känslan av att köra en kompetent och öppen motorbåt med fantastiskt grepp och hantering. Du föredrar att ha vinden i håret med bra sikt runtomkring dig där du lätt kan umgås med din omgivning – då är Axopar 37 Spyder en båt för dig!

Axopar 37 Spyder är en perfekt utflyktsbåt, att åka wakeboard- eller vattenskidor efter eller helt enkelt bara en sann lekkamrat för att njuta av en härlig dag på havet!

Snabb, säker och lätt att köra

Axopar 37 Spyder är snabb, säker och lätt att köra. Jämfört med andra 37-fotare är båten lätt att förvara på grund av sin låga höjd och vikt! Det är en sann konkurrent till RIB:s och öppna speedboats men med så mycket mer utrymme för umgänge och komfort. Båten fortsätter att ge inte bara vid höga hastigheter utan även när den ligger för ankare då man kan slappna av på solbädden.

En Spyder kan på ett ögonblick förvandlas från en trevlig daycruiser till en snabb och fartyfylld båt.

Med tillvalet aft cabin får ytterligare två personer plats att sova på båten. Båten har ett funktionellt walkaround-däck med gott om utrymme. På akterdäck finns en väl tilltagen multifunktionell förvaringslösning som kombineras med ett soldäck.

Alternativ layout aktern

Akterutformning på en Axopar 37 Spyder går att utforma efter dina vardagliga behov. Som standard levereras båten med ett rymligt öppet akterdäck som går att byta ut till en wet bar modul, ett multiförvaringsfack eller en akterhytt.

Aft Opt Axopar 37 Spyder

Marknadsledande

Den mångsidiga Axopar 37 är med sitt distinkta och igenkänningsbara utseende den perfekta partnern för alla äventyr till sjöss. Den är lyhörd, spännande, sportig och tar dig säkert överallt med högsta komfort och stil med sina intuitiva lösningar och förbättrad kördynamik.

Föraren i fokus

Omdefinierad ergonomi bidrar till en ytterst praktisk och funktionell layout med utmärkt sikt runtomkring och en körupplevelse utöver det vanliga. En stilrena instrumentbräda som säkerställer att skepparen alltid har full kontroll.

Betydande prestationsvinster

Jämfört med sin föregångare har Axopar 37 upp till 30 % bättre bränsleekonomi i hastighetsområdet 20 till 40 knop. Detta resulterar i ett utökat marschintervall i genomsnitt med 35 % eller +75 ytterligare sjömil.

Dörrkonceptet Gullwing

Gullwing Doors omdefinierar hur en sluten främre hytt bättre kan användas. Gullwingdörrarna skapar en hytt i full interaktion med sin omgivning vilket gör att hytten känns som att den är en del av utomhusmiljön.

För sällskapliga stunder

Sju bekväma sportstolar som går att rotera och som är justerbara på längden, tillsammans med det utdragbara matbordet bildar de en härlig sällskaplig yta. En perfekt plats att umgås på och att njuta av en god middag.

Instrumentbräda i glas

Instrumentbrädan har ett anpassat, innovativt och förarfokuserat användargränssnitt. Startkontrollen är integrerad med ett eko-/sportkörningsläge med aktiva körassistentfunktioner och via den intuitiva touch-displayen finns det även en mediakontroll.

Kontakta oss för mer information!
37 Spyder Axopar
Axopar 37 Spyder - Render

Teknisk specifikation

Längd (exkl. motor): 11,50 m
Bredd: 3,35 m
Reling, höjd: 0,85 m
Vikt (exkl. motor): 3 390 kg
Passagerare: B:10 personer / C:12 personer
Sovplats: 2 personer (med tillvalet aft cabin 2+2)
Bränslekapacitet: 730 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – Offshore, C – Coastal
Utombordarmotorer: 2 x 225 hk – 2 x 350 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 2,3 l/nm (2 x 300hk Mercury i 28 knop)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 20° V-botten samt negativ för.