En båt lika full av attityd som den är sjösäker och praktisk.Kontakta oss Idag!

Axopar 28 T-Top

För soliga sommardagar är Axopar 28 T-Top den perfekta daycruisern. En båt lika full av attityd som den är sjösäker och praktisk. Båten bjuder in till allt från fiske, sol och bad samt till olika vattensporter.

Mercury Verado-motorn har ett tyst och behagligt motorljud som gör att du enkelt kan prata med dina passagerare samtidigt som du cruisar runt i skärgården.

UTMÄRKELSER AXOPAR 28 T-TOP:

Axopar 28 awards

Solskydd och dubbelkoj

Genom att ersätta hytten som finns på 28 Cabin med ett väl tilltaget walk around-däck har Axopar 28 T-Top förstärkt frihetskänslan och möjliggjort för åtta passagerare att röra sig fritt på båten. Under kapellet får fem vuxna personer plats varav två stycken vid förarstolarna och tre i den breda aktersoffan.

Precis som Axopar 28 Cabin med tillval aft cabin är Axopar 28 T-Top utrustad med en dubbelkoj i ruffen under akterdäck. Kojen når du antingen genom att fälla upp mittdelen av aktersoffan eller via ruffluckan. Kabinen fungerar även som en solbädd vid varma och soliga sommardagar. I aktern finns även en badplattform med teleskopbadstege och separat fenderförvaring.

Fördelarna med fördäck

På fördäck finns det en stor social yta där fem personer kan sitta i soffan och äta en gemensam måltid ihop. En måltid som tillagats i det enkla köket som är placerat under förarstolarna. Soffan kan även förvandlas till en solbädd för varma härliga sommardagar. I stäven hittar du en generös ankarbox där det även går att förvara dina fendrar. På fördäck finner du också ingången till den fullt utrustade toaletten, om du inte valt att använda det utrymmet som en stor stuv istället.

Med Axopar 28 T-Top kan du bjuda med dina nära och kära på en tur i Skärgården. Skulle väder eller mörker överraska finns det alla möjligheter att laga en enklare middag och övernatta på båten för att sedan fortsätta dagen efter.

Noga utvalda

Tillförlitligheten och flexibiliteten gör att utombordsmotorer är det bästa alternativet för detta lättdrivna skrov. Det är anpassat för att få ut maximal effekt ur en utombordsmotorer.

Under det senaste året har Axopar tillsammans med Mercury genomfört minutiösa tester av rigglängder, propellrar, stigningar, montering och elektronik för att hitta det perfekta motoralternativet för en Axopar som ska tåla de tuffa förhållandena i Skandinavien.

Motoralternativ
• Mercury 250 XL Verado 1,35 l / nm @ 26 knop, max hastighet 44 knop
• Mercury 300 XL Verado 1,45 l / nm @ 28 knop, max hastighet 46 knop
• Mercury 350 XL Verado 1,50 l / nm @ 28 knop, max hastighet 50 knop

Samtliga Mercurymotorer levereras med 5 års garanti och som Mercuryägare har du även fri tillgång till en mängd olika serviceställen längs med den skandinaviska kustremsan. Fördelen med detta är att du sällan behöver åka långt för att komma till en verkstad.

Layout alternativ

Axopar 28 T-top har ett stort öppet akterdäck med en stor stuvlucka som standard. Det går att utrusta akterdäck med en wet bar modul med kylskåp, ho och kran eller en akterkabin som rymmer två personer. Akterkabinens tak kan utrustas med valfria soldynor.

Axopar 28 T-Top aft deck layout
Mercury Axopar 28 TT

Brabus line

Alla Axopar 28 modeller kan beställas med BRABUS line som är ett sätt att göra din Axopar 28 mer personlig och ge den mer attityd!

BRABUS line trim paket: Svart relingslist och Alcantara klädd sportratt. Utvändiga metalldetaljer i svart. Grabbräcke klätt med alcantara, BRABUS sportstolar i ny design. Niroxx inredning med diamantsömmar och BRABUS detaljer i carbon, svart rutram mm.

BRABUS line color edition paket: Söker du ytterligare något extra kan BRABUS line trim paketet kompletteras med BRABUS color edition. Välj mellan kaxiga Miami Blue eller mer diskreta Platinum Grey på skrov, däck och T-Top.

Kontakta oss för mer information!
T-Top Axopar 28
T-Top Axopar 28

Teknisk specifikation

Längd (exkl. motor): 8,75 m
Längd (inkl. badplattform): 9,18 m
Bredd: 2,95 m
Reling, höjd: 0,80 m
Vikt (exkl. motor): 1,840 kg
Passagerare: B: 6 personer / C: 9 personer
Sovplats: 2 personer
Bränslekapacitet: 280 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – Offshore / C – Coastal
Utombordarmotorer: 225 – 400 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 1.75 l / nm (350 hk i 30 knop)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 22° V-botten samt negativ för.