Axopar 28 Cabin och 37 XC Cross CabinÄventyret du väntat på!Kontakta oss Idag!

Axopar 28 Cabin

Åk långt oavsett väder

Det finns gott om incitament för familj och vänner att spendera, inte bara timmar utan flera dagar och till och med veckor ombord på Axopar 28 Cabin för att kunna njuta av den till fullo. Det går att sitta upp till fem personer i hytten som är ljus, luftig och en helt väderskyddad miljö.

Axopar 28 Cabin öppnar upp en värld av möjligheter för längre resor med lägre genomsnittliga restider. Med tillvalet Aft Cabin är detta Axopars mest sålda modell hittills.

UTMÄRKELSER AXOPAR 28 CABIN:

Axopar 28 awards

En omtyckt hytt

Båtfolk vet att vädret kan vara en oförutsägbar kraft och att fångas av en regnstorm eller att bli utsatt för hård vind en längre tid kan vara tröttsamt. Med en väl tilltagen hytt som skyddar mot vädrets oförutsägbarhet och med tillvalet Aft-cabin blir det, trotts vädrets oförutsägbarhet, alltid en bekväm vistelse på båten.

Hytten har ett manuellt skjutbart canvastak som går att öppna upp för att ni ska kunna njuta av solens värmande strålar. De stora sidodörrarna släpper in ett naturligt ljus och önskad ventilation i hytten.

Mångsidig till sin design

Axopar 28 Cabin är en walkaround med ett stort akterdäck som standar, vilket är ett platt och praktiskt utrymme som fungerar bra för exempelvis fiske och vattensporter.

Likt de andra modellerna så kan akterdäck konfigureras utefter dina önskemål och dagliga behov. Som standard kommer båten med ett öppet däck. Akterna kan utrustas med en bänk, en wet bar modul eller med en akterkabin som möjliggör övernattning för två personer.

Multifunktionell Sports Cruiser

Axopar 28 Cabin är en multifunktionell farkost med omisskännlig modern stil kombinerat med ett smidigt och bränslesnålt skrov. Den mångsidiga och lätthanterliga walkaround-kryssaren har gott om utrymme tack vare sin rymliga konfiguration för solbad, vattensporter, fiske, umgänge eller bara cruising.

Rymlig akterhytt

Den smarta akterkabinen (tillval) möjliggör bekväm övernattning för två. Den fungerar som det perfekta soldäcket och sätter tonen för alla aktiviteter du vill njuta av under dagen.

Walkaround däck

Walkaround-layouten garanterar ett säkert och enkelt sätt att röra sig runt på båten och är en funktionell plattform för alla aktiviteter ombord.

Lätt att hantera

Responsiv hantering och säkra manér gör körningen lika enkel och intuitiv som när man sitter bakom ratten i en modern bil. Tvåstegsskrovet med låg tyngdpunkt och djup V-konfiguration säkerställer god riktningsstabilitet och ett fantastiskt grepp under kurvtagning.

Kontakta oss för mer information!
Axopar 28 C hytt
Axopar 28 Cabin rending

Teknisk specifikation

Längd (exkl. motor): 8,75 m
Längd (inkl. badplattform): 9,18 m
Bredd: 2,95 m
Reling, höjd: 0,80 m
Vikt (exkl. motor): 1940 kg
Passagerare: B: 6 personer / C: 9 personer
Sovplats: 2 personer
Bränslekapacitet: 280 l
Konstruktion: GRP
Klassifikation: B – Offshore / C – Coastal
Utombordarmotorer: 200 – 400 hk
Bränslekonsumtion, marschfart: 1.75 l / nm (350 hk i 30 knop)
Skrovdesign: Tvåstegs-skrov med 22° V-botten samt negativ för