Begagnad: NIMBUS 35 NOVA

Om båten!

Båten är sjösatt och visas från vår försäljningsbrygga på Lidingö.

När du är hemma längtar du ut till båten, men när du är i båten skall du inte längta hem. Nimbus 35 Nova är en 11,5 meter lång daycrusier med hög komfort ombord för dig och din familj. 35 Nova är en av Nimbus mellanstora modeller och båten är designad med ett walk around däck som ökar rörelsefriheten ombord – det blir enkelt att röra sig från fören till aktern på båda sidor om båten.

Den helt intregrerade badbryggan är stor nog för att transportera en jolle eller varför inte placera två solstolar när båten ligger för ankars. Akterdäcket är öppet med två fasta bänkar på vardera sida och fällstol längre fram mot L-soffan i cockpit. Här sitter 6 personer utan att trängas. Bakom förarstolen i cockpit finns ett praktiskt pentry med 2 lågig gasol, kyl och diskho och mittemot en rymlig L-soffa för 3-4 personer med bord. I förkabinen hittar du två separata bäddar för 4 personer – fördelat i fören och midkabin. På styrbord sida finns en rymlig toalett med handfat och dusch.

Både sittbrunnen och akterdäck kan täckas med ett kapell som är uppdelat i två stycken. Det är enkla snabbfästen för att kapella av/på och kapellen gömmer sig snyggt inpackade tillsammans med bågar i medföljande kapellsäckar. Inget behöver plockas isär/monteras eller flyttas på. Det här gör att 35 Nova är en båt som fungerar lika bra under de soligaste sommardagarna när du vill njuta av varma lata dagar i skärgården ombord på din båt – som de kallare höstdagarna där du söker extra skydd under kapellet med värmaren på 22 behagliga grader.

Oavsett hur du tänkt använda båten är Nimbus 35 Nova en kvalitativ, praktiskt och trygg båt med goda sjöegenskaper för dig, dina vänner och hela din familj.

Den här båten är fullutrustad, sparsamt använd och väl omhändertagen. Nuvarande ägare har haft båten sen 2017 och innan dess endast en tidigare ägare. Löpande underhåll har skett genom åren, bland annat nytt cockpitkapell 2021, ny elektronikbox winchmatic ankarspel i aktern, ompackade drev och lager, nya hydraulslangar, nya aktuatorer, nya propellrar (gamla slitna), ny TV antenn, ny batteriladdare, nya batterier, nytt ankarspel i fören med rostfri kätting, ny färskvattenpump och däcksspolningspump. Extra värmarublås har monteras på akterdäck tillsammans med effekt LED belysning under aktersoffor. De flesta lampor i båten är bytta till LED för lägsta energiförbrukning.

Välj att finansiera ditt båtköp med marknadens mest förmånliga ränta och amorteringstid. Vi hjälper dig med allt runt omkring båten och kan tillsammans med våra samarbetspartners erbjuda dig förmånliga priser på försäkring, service, vinterförvaring, båtplats och utbildning.

Kontakta oss för mer information.
Niklas Kolmodin
076-169 11 76
niklas.kolmodin@nimbus.se

Utrustad med:
Vitt skrov
Cockpitkapell
Akterkapell
Sittgrupp akterdäck
Bogpropeller
Ankarspel i fören
Ankarspel i aktern
Varmvattenberedare
Färskvattensystem
Dusch på badbrygga
Gasolspis
Nimbus servis
Toalett med septiktank
Däckstömning
Dieselvärmare
Defroster/Gångvärme
Vindrutetorkare
Stävstege
Autopilot
Dävert
LED belysning
Stereo
Däcksspolning
Däcksbelysning
Trimplan
Raymarine plotter
Elektriskt sökarljus
Teakdäck

1,495,000 kr

Båtfakta

Status Begagnad
Modellår 2007
Material Glasfiber
Längd (m) 11.45
Bredd (m) 3.35
Vikt (kg) 5800

Motorfakta

Motortyp Inombordare
Motor Volvo Penta 2x D4-260
Effekt (hk) 520
Drivmedel Diesel
Kylning Sötvatten
Årsmodell, motor 2007
Gångtimmar 690

Finansiering

6 840 kr/månad*

Finansiering upp till 180 mån.

Ansök om lånelöfte

* Sedvanlig kreditprövning. Räkneexempel baserat på 180 månader, 20% kontant, ränta 2.95%.

6 840 kr/månad*

Finansiering upp till 180 mån.

Se finanskalkyl

* Sedvanlig kreditprövning. Räkneexempel baserat på 180 månader, 20% kontant, ränta 2.95%.

Försäkring

Räkna ut din premie

Vi hjälper dig försäkra båten.

För visning:

Lidingö

Ängshyddevägen 1
08-584 905 70
stockholm@nimbus.se

Kontakta oss