Brabus Shadow 500 limited

Brabus Shadow 500 Limited

Brabus Shadow 500 Black ops Limited edition ‘1 of 28’

Hur kan man inte frestas av en BRABUS Shadow 500 Limited? Med sina +50 knop och höga prestanda, fenomenala accelerationstid och massiva vridmoment som möjliggörs av Mercury Marines senaste XS Pro V8 Four Stroke-motorer är den nästan för bra för att vara sann!

BRABUS Shadow 500 Limited är en vackert designad och fängslande äventyrare, som å ena sidan är en båt med fascinerande prestanda och acceleration och å andra sidan är en bekväm och lyxig daycruiser.

 ‘1 av 28’ Limited edition

BRABUS Shadow 500 Black-Ops ‘1 av 28’ är handbyggd med fokus på precision och finish. Fräsning, målning och polering av Limited Edition versionen är en mycket arbetsintensiv och mödosam process helt utan någon automatisering vilket gör att det kan ta upp till sex veckor att nå önskad finish.

Alla Limited Edition modeller lanseras exklusivt i signaturfärgsschemat Gunmetal Grey kombinerat med livfulla BRABUS Red.

En högst slående kombination!

Djärv och stilren design

Attraktiva och kantiga linjer, med ett långt skrov med låg tyngdpunkt matchat med funktionella och mångsidiga däckslayoutalternativ. Allt för att du ska kunna njuta av livet till fullo med vänner och familj en dag på havet.

Axopar och Brabus Marin delar plattform

Brabus Shadow 500 Limited är understödd av det framgångsrika Axopar 28 skrovet. Skrovet är ytterligare optimerat med hydrodynamik och kolfiberförstärkningar för ännu bättre övergripande prestanda och hantering.

En exceptionellt snabb båt

Det brukar sägas att BRABUS Shadow har en dubbelpersonlighet. Den är exceptionellt snabb med en “kick in the back”-acceleration samtidigt som den fortfarande är fullt kapabel till att ta ut vänner och familj i för att ha en lyxig, lugn och bekväm åktur. När din destination har nåtts och motorerna är avstängda, kan du och dina gäster uppskatta den ultimata lyx, komfort och mångsidighet som finns hos en Shadow 500:s och njuta av en riktigt härligt dag ute på havet.

Det finns gott om förvaringsutrymme för gästbagage, vattensportutrustning, mat och dryck. Det 2 fot 8-tums grunda djupet ger möjligheten att nå platser som kan vara svårt med större båtar, vilket gör det möjligt att upptäcka gömda vikar och idylliska ankarplatser.

Välkomna att kontakta oss så berättar vi mer!

Brabus Shadow 500 Limited render

Teknisk specifikation

Längd: 9,53 m
Bredd: 2,95 m
Vikt: 2700 kg
Bränslekapacitet: 280 l
Hastighet: +50 knop
Sovplats: 2