Brabus Shadow 500 Cabin Limited speed

Brabus Shadow 500 Cabin Limited

Brabus Shadow 500 Cabin Black ops Limited edition ‘1 of 28’

Med Brabus Shadow 500 Cabin Limited får ni en bekväm, stilig och välutrustad kabinbåt i storleksintervallet 28 fot som gör en bekväm marschfart på +40 knop. Ett perfekt alternativ för båtägare som letar efter en helt skyddad och bekväm pendlarbåt tillsammans med erkänt hög prestanda och status.

 ‘1 av 28’ Limited edition

BRABUS Shadow 500 Black-Ops ‘1 av 28’ är handbyggd med fokus på precision och finish. Arbetet med fräsning, målning och polering är en arbetskrävande och mödosam process som kräver skicklighet och ett öga för detaljer. Hela förloppet kan ta upp till sex veckor för att nå önskat resultat.

Alla Limited-Edition-modeller lanseras exklusivt i signaturfärgsschemat Gunmetal Grey kombinerat med livfulla BRABUS Red exteriörsittplatser. En högst slående kombination!

En kust-till-kust-pendlare som går i alla väder

Den här båten är inte bara för korta resor, utan med en offshore-kapacitet på upp till 6 personer och inshore-kapacitet på 9 personer, kan BRABUS Shadow 500 Cabin användas som den perfekta kust-till-kust-pendlaren.

Anländ i stil

Superyachtägare, deras familjer och VIP-gäster gillar att anlända i stil och med en båt som utstrålar samma högklassiga visuella dragningskraft som de finaste superyachterna. Brabus Shadow 500 Cabin är den mest lyxiga och stilfulla partnern man kan välja när man ska lägga till i de mest glamorösa marinorna och hamnarna runt om i världen.

Båten har gott om förvaringsutrymme för gästbagage, vattensportutrustning, mat och dryck. Det 2 fot 8-tums grunda djupet ger tillgång till alla typer av platser som större yachter inte kan nå, vilket gör det möjligt att enkelt upptäcka gömda vikar och idylliska ankarplatser.

En hytt utöver det vanliga

Utrymmet inne i kabinen är extremt inbjudande och bekvämt.

Kunder som väljer BRABUS Shadow 500 Cabin kommer njuta av att sitta i lyxens knä och i överdådiga säten, omgiven av BRABUS Fine Leather® klädsel och inredningsdetaljer som lyfter denna båt från att bara vara mycket bra till långt över normen.

Hyttens taklucka är elektrisk och kan förvandla det eleganta privata utrymme som är kapabelt att hålla det hårdaste vädret borta till en luftig lyxlounge som är öppen för sommarsolens kyss.

Stressfri prestanda med ample power on-tap

Med en kombinerad total effekt på 500 hk och bags of torque från Mercury Marines senaste 4,6 liters V8 ProXS lättviktsfyrtaktsmotorer kommer varje BRABUS Shadow 500 Cabin att leverera spännande acceleration, dominerande prestanda och massivt vridmoment. Allt som allt får du en elektrifierande åktur när du väljer BRABUS Shadow 500 Cabin.

Varmt välkomna att höra av er till oss så berättar vi mer!

Brbus Shadow 500 Cabin limited render

Teknisk specifikation

Längd: 9,53 m
Bredd: 2,95 m
Vikt: 2800 kg
Bränslekapacitet: 280 l
Hastighet: +50 knop
Sovplats: 2