Fabriksny – utställning: NIMBUS Tender 8

Om båten!

Säkra en leveranstid och beställ ditt nya exemplar av Nimbus T8.

Nimbus T8 är en lätthanterlig, välplanerad och sportig daycrusier som är perfekt för dig som gillar sol/bad och vattenlek. Under de soliga sommardagarna tar du dig snabbt ut till sjöss och kan njuta av skärgårdens vackra miljöer tillsammans med familj och vänner. Ombord finns bekvämligheter som toalett, färskvatten och dusch samt övernattningsmöjlighet för två vuxna och ett barn.

T8:an är designad med ett walk around däck och rejäla räcken runt om hela båten. Båten är lättkörd och med tekniska hjälpmedel, däckets öppna layout och goda sikt runt om blir det alltid en enkel match att manövrera och hantera båten– även i trånga hamnar.

-Walk-around däck
-Nyutvecklat två stegat luftsmort skrov
-Låg planingströskel
-Hög standardutrustningsnivå
-Smarta lösningar
-Toalett i separat utrymme
-Övernattningsmöjlighet 2-3 personer
-Färskvattensystem och dusch på badbryggan

Tender 8 är en vidareutveckling av Nimbus populära motorbåt och sportserie Nova/R som var storsäljare i början av 2000-talet. Många hävdade att det var de sjövärdiga och kvalitativa skroven som gjorde båtarna så framgångsrika. Andra att det var den uppenbara designen. Sanningen ligger väl som vanligt någonstans mitt emellan. Men faktum kvarstår. Nimbus Tender 8 är en båtmodell som sätter prägeln på den moderna sportbåten.

Nimbus Tender 8 kan du köpa från Nimbus på Lidingö.
Vi visar modellen året runt i vår utställningshall på Lidingövarvet och du har möjlighet att provköra båten mellan april – november.
Välj att finansiera ditt båtköp med marknadens mest förmånliga ränta och amorteringstid. Vi hjälper dig med allt runt omkring båten och kan tillsammans med våra samarbetspartners erbjuda dig förmånliga priser på försäkring, service, vinterförvaring, trailer, båtplats och utbildning.

OBS: Bilderna i annonsen kan innehålla extrautrustning. Ta kontakt med oss för mer information om båten och extra tillval. Prisbilden i denna annons ger exempel på båt inkl specificerad extrautrustning, fritt levererat Lidingö.

Exempel på standardutrustning: Vitt skrov, Nimbus kuddset, Dynor i sittbrunn, Hamnkapell och dynskydd, Mattor i förkabin, Madrass i förkabin, Trailerögla, Bogpropeller, Zipwake interceptorer, Färskvattensystem 50L, Kran/ho på toalett, Dusch på badbrygga, Toalett med septiktank, Däckstömning, Bord i sittbrunn, Bäddbar aktersoffa, LED Däcksbelysning, LED läs – och effektbelysning, Vessel View Link, Advanced Mid Section, Cruise control, Elektrohydraulisk styrning,  Mercury DTS reglage, Brandsläckare, Fotstöd förare/passagerare, Vägghängda förvaringsfickor i förkabin, Kompass, Elektrisk länspump, Manuell länspump, Rostfritt pulpiträcke, Sjökort i plotter, 12 V uttag, USB uttag, Vindrutetorkare med spolarvätska, Badstege, Mugghållare, Avbärarlist

Kontakta oss för mer information och boka en personlig visning.
Niklas Kolmodin
076-169 11 76
niklas.kolmodin@nimbus.se

Utrustad med:
T-TOP, inkl hamnkapell
Mercury 300 Verado XL V8
Gasspis
Kylskåp
Soldyna fördäck inkl kapell
Kapellsidor T-Top
Flexiteek däck
Klass lll låsögla
Vattenskidbåge
Förtöjningspaket
Landström med batteriladdare
Ljudpaket Basic
Simrad Plotter, NSX 12 tum
Simrad Ekolod, xSonic SS60
Säkerhetspaket

1,699,000 kr

Båtfakta

Status Fabriksny – utställning
Modellår 2023
Material Glasfiber
Längd (m) 8.15
Bredd (m) 2.6
Vikt (kg) 2300

Motorfakta

Motortyp Utombordare
Motor Mercury 300 Verado XL 4,6L V8
Effekt (hk) 300
Drivmedel Bensin
Kylning
Årsmodell, motor 2023
Gångtimmar 0

Finansiering

7 774 kr/månad*

Finansiering upp till 180 mån.

Ansök om lånelöfte

* Sedvanlig kreditprövning. Räkneexempel baserat på 180 månader, 20% kontant, ränta 2.95%.

7 774 kr/månad*

Finansiering upp till 180 mån.

Se finanskalkyl

* Sedvanlig kreditprövning. Räkneexempel baserat på 180 månader, 20% kontant, ränta 2.95%.

Försäkring

Räkna ut din premie

Vi hjälper dig försäkra båten.

För visning:

Lidingö

Ängshyddevägen 1
08-584 905 70
stockholm@nimbus.se

Kontakta oss