Fabriksny – utställning: BRABUS MARINE Shadow 500

Om båten!

Välkommen till oss på Nimbus Stockholm/Lidingö!

Sveriges första Brabus Shadow 500 kan bli din redan till sommaren!

BRABUS Marine är resultatet av ett samarbete mellan två av världens ledande aktörer i sina respektive branscher, finska prisbelönta båtproducenten Axopar Boats och världsberömda tyska specialbilförädlaren BRABUS. Samarbetet revolutionerar segmentet av lyxiga dagtursbåtar genom ett nytt och spännande modellprogram.

BRABUS har över 40 års erfarenhet av att trimma och förädla supersportbilar. Bilarna byggs om för att bli ännu lyxigare och man ökar motoreffekten till det extrema. Totalt finns det idag fem moderna fabriker samt flaggskeppsbutiker i Dubai, Düsseldorf, London, Kina, Miami och Kalifornien och ett återförsäljarnätverk som omfattar över 100 länder. BRABUS är ett globalt företag och en betydande strategisk samarbetspartner till Mercedes Benz och motsvarande världskända lyxbilsproducenter.

På fem år har Axopar Boats lyckats omdefiniera betydelsen av modernt båtliv. Konceptet kring Axopar bygger på att leverera kvalitativa båtar globalt till attraktiva och konkurrenskraftiga priser. Båtarna skall vara roliga att köra och omedelbart igenkännbara tack vare sin tuffa design. Premium båtar från Axopar är alltid bas för BRABUS Marines ultra-lyxiga produkter. Axopar bygger högkvalitativa båtar och BRABUS Marine ”brabusizar” båtarna redan från början av produktionsprocessen. Detta resulterar i lyxbåtar med högklassig finish som ger en verklig WOW-känsla och dessutom maximal prestanda. BRABUS Marine fokuserar på produkter för den globala marknaden och har ambitionen att bli en av världens mest kända lyxbåtstillverkare och att tillhöra världseliten i denna klass.

Axopar Boats och BRABUS delar samma engagemang och passion att utveckla spännande innovationer och revolutionerande produkter för kunder runtom i världen som vill välja det lyxigaste alternativet på marknaden.

INFO: 
Fabriksny båt
Möjlighet till omgående levernas.

NULÄGE:
Båten är sjösatt och visas från vår försäljningsbrygga på Lidingö!

Utrustad med:
Fullutrustad
Akterkabin
T-Top
High-End Ljudpaket
Navigationspaket

2,430,000 kr

Båtfakta

Status Fabriksny – utställning
Modellår 2019
Material Glasfiber
Längd (m) 9.18
Bredd (m) 2.95
Vikt (kg) 1840

Motorfakta

Motortyp Utombordare
Motor 2x Mercury Pro XS 250 CMS XL V8
Effekt (hk) 500
Drivmedel Bensin
Kylning Inte relevant
Årsmodell, motor 2019
Gångtimmar 0

Finansiering

11 119 kr/månad*

Finansiering upp till 180 mån.

* Sedvanlig kreditprövning. Räkneexempel baserat på 180 månader, 20% kontant, ränta 2.95%.

11 119 kr/månad*

Finansiering upp till 180 mån.

* Sedvanlig kreditprövning. Räkneexempel baserat på 180 månader, 20% kontant, ränta 2.95%.

Försäkring

Vi hjälper dig försäkra båten.

För visning:

Lidingö

Ängshyddevägen 1
08-584 905 70
stockholm@nimbus.se

Kontakta oss