Axopar 22 Spyder fart

Axopar 22 Spyder

Axopars vinnande formula nersmält till en 22-fotare!

Axopar har alltid varit känt för att skapa spännande och innovativa båtar med enkel hantering och bra prestanda kombinerat med solida och konkurrenskraftiga priser. Deras flotta av premiumbåtar har nu utökats till den konkurrenskraftiga 22-fotsmarknaden. Axopar 22 Spyder har alla viktiga och unika funktioner som definierar en sann Axopar.

Axopar 22 Spyder erbjuder förstklassig hantering, sjövärdighet och säkerhet i kombination med den effektivitet och komfort som dess större 28 och 37 fot syskon är kända för.

En båt som kan pendla bekvämt under krävande förhållanden och förblir förutsägbar och logisk i sitt beteende oavsett vilket väder den ställs inför!

Upplevelsen på havet ska vara bra. Därför har Axopar designat ett skrov som är säkert, stabilt och ointimiderande men samtidigt roligt, bekvämt, spännande och givande att köra.

Genom att implementera ett klassiskt Axopar-skrov i mindre storlek blir resultatet en båt som är lättmanövrerad i trånga utrymmen med minimal vindpåverkan.

Axopar 22 Spyder solnedgång

En av de bästa 22-fotaren på marknaden!

En sann artist

Den unika och iögonfallande Axopar 22 har inte bara utseendet utan är också en sann artist. Den erbjuder en av de bästa körupplevelserna med sin stabilitet, smidighet och hantering kombinerat med klassbästa sjövärdighet. Byggd för att matcha dina behov och för att ge bästa upplevelsen på vattnet!

Lätt att hantera

Med samma Axopar-DNA som sina större syskon erbjuder 22 Spyder en responsiv hantering med säkra manér, som gör att du kan koppla av och fokusera på att ha en bra tid ute på vattnet. Det tvåstegslåga tyngdpunktskrovet med djup v-konfiguration garanterar god riktningsstabilitet och fantastiskt grepp under kurvtagning.

Ren instrumentbräda

Det rena och intuitiva styrområdet är utvecklat så att du får full kontroll över båten och dess funktioner i alla situationer.

Välkomna att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Axopar 22 Spyder fören

Teknisk specifikation

Längd: 7,2 m
Bredd: 2,23 m
Vikt: 1200 kg
Bränslekapacitet: 230 l
Hastighet: +45 knop